Tegen ophalen restafval om de 4 weken (Tholen)

Vanaf januari 2017 zal de gemeente Tholen een wijziging doorvoeren m.b.t. inzamelen van restafval. Voortaan zal de grijze kliko eens per vier weken worden geledigd. Gezien er bij vele gezinnen de grijze container na twee weken al tot aan de rand gevuld is lijkt mij dit geen goed plan.

laat u stem horen, en vul deze online petitie in om samen een vuist te maken tegen deze foute beslissing van de door ons gekozen volksvertegenwoordigers. gemeente Tholen! de bak is niet vol maar de maat is vol!!!!!!

Wellicht kunt u zich voorstellen dat u in de zomer maanden een heerlijke barbeque heeft gehad in week 1, en het restafval dan nog 3 weken in uw tuin moet staan u moet er toch niet aan denken, of een gezin met kleine kinderen in de luiers, en zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen.En wat te denken van illegale dumping in onze mooie polders, dit willen we toch niet.

Dus kom in actie en steun deze petitie, laat uw stem horen, ons streven is om minimaal 10.000 tegen stemmers te verzamelen in twee weken dus zeg het tegen iedereen.

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Kees Reijngoudt om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...