STOP Kunstproject Sterrenwijk (muurschildering buurthuis Sterrenzicht)

Het Wijkcomite maakt zich hard namens alle buurtbewoners. Na veel negatieve geluiden, willen we voorkomen dat er kunst wordt geplaatst waar we het niet mee eens zijn. Wij zijn niet tegen kunst maar wel tegen het ontwerp dat er nu ligt.

Het gaat om de muurschildering die op de grote zijmuur van het buurthuis geplaatst gaat worden. 

Wij hopen veel handtekeningen op te halen om hiermee draagvlak te creëren zodat er straks kunst te bewonderen is waar de wijk blij van wordt. Bewoners moeten trots en blij worden van het ontwerp. Het is tenslote een visitekaartje in onze wijk. Schermafbeelding_2021-09-16_om_22.44_.59_.pngVoor meer informatie over de kunst: https://www.kunstinopenbareruimte-utrecht.nl/actueel/kunst-voor-sterrenwijk-drie-kunstenaars-een-wijk-sterrenwijk-kiest


Wijkcomite Hart voor het wijk    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Wijkcomite Hart voor het wijk om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...