SE scheikunde TWII verzetten

Beste docenten,
afgelopen SE week was het gemiddelde van de toets een 4,8. Dit is al laag, maar dit gaat nog veel lager worden als het schoolexamen scheikunde deze toetsweek doorgaat.
Dit komt, omdat er veel te weinig uitleg en tijd is besteed aan de toetsstof van hoofdstuk 10 en 11. Daarnaast zijn meneer Hoexum én meneerRas (binnenkort) afwezig, wat het nog lastiger maakt.
Daarom vragen bij deze alle leerlingen uit de klas 5 of het schoolexamen scheikunde kan worden verplaatst naar een moment waarop wij genoeg uitleg hebben gehad en de de toetsstof volledig is behandeld.
Alvast bedankt voor uw begrip!
Met vriendelijke groet,
de leerlingen uit klas 5

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Juul van Hulst om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )