Pak drugsgeweld in Antwerpen keihard aan: zet het leger in!

 

EgRSNnjUEAIwMb7.jpeg

De granaataanslagen, schietincidenten en rondslingerende niet-ontplofte granaten teisteren meer dan ooit bepaalde wijken in Antwerpen. Het stadsbestuur wijst vooral naar het federale niveau en verzuimt om zelf krachtige maatregelen te nemen om een signaal te geven aan de buurtbewoners en hun onveiligheidsgevoel weg te nemen. Bovendien laat het stadsbestuur alle kansen liggen om de drugsmaffia te laten zien dat het menens is.

Het bewijs hiervan is geleverd toen er recent op amper 24u tijd maar liefst twee aanslagen in precies dezelfde straat werden gepleegd. En dit 's nachts, nota bene op het moment dat wegens het coronavirus een nachtklok geldt. Het was ook niet de eerste keer dat de drugsmaffia op korte tijd meerdere aanslagen in dezelfde straat kon plegen. Het is duidelijk dat de drugsmaffia het stadsbestuur in het gezicht uitlacht en zich heer en meester waant in onze straten en wijken. 

Hier moet nu direct paal en perk aan worden gesteld: niet de drugbaron, maar wel het Antwerpse stadsbestuur moet weer heer en meester zijn in onze Antwerpse straten en wijken. Dit kan door in de gekende wijken en straten het leger in te zetten, net zoals dat is gebeurd en gebeurt op jihad-aanslaggevoelige plekken – denk aan de Joodse wijk. 

Steun Vlaams Belang Antwerpen in deze eis en onderteken deze petitie!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Vlaams Belang Antwerpen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...