Opsplitsing EXAMEN Werkvelden Sociaal Werk

Geachte Studente/Student,

 

Gelieve eerst snel deze uitleg door te nemen vooraleer je iets aanduidt. 

Zoals iedereen weet bestaat het olod Werkvelden Sociaal Werk uit vier subvakken. Alle vier de subvakken hebben een gemeenschappelijke stam maar verschillen onderling toch redelijk wat van elkaar. Desondanks vallen al deze subvakken tijdens de examenperiode op dezelfde dag.

Enkele geïnteresseerden hebben dus een voorstel ingediend bij de studentenraad voor de opsplitsing van het EXAMEN van Werkvelden SW. Opgelet dit betekent NIET de opsplitsing van het olod Werkvelden SW! Dit houdt enkel in dat tijdens de examenperiode op maandag bijvoorbeeld SCW en MAD vallen en dan op vrijdag MW en PW. Aan de takenmappen en inhoud van het olod zou dus niets veranderen. Ook is er de ronde gegaan dat er eventueel een andere quotering zou komen voor het examen. Dit is niet mogelijk voor deze examenperiode omdat dan de studiefiches eerst moeten aangepast worden en het is bovendien enkel nog maar speculatie. Er is met andere woorden nog niets beslist en dus zeker nog ruimte voor discussie. Wat wel klopt is dat er 2/3 meerderheid voor het voorstel moet zijn om het te kunnen doorvoeren.

Mag ik jullie vriendelijk vragen om hieronder aan te geven of je Pro de opsplitsing of Contra de opsplitsing van examen bent.

OPGELET! Gelieve bij de optie Handtekening openbaar maken, de optie ja aan te klikken want anders heb ik geen overzicht van wie pro en wie contra gestemd heeft.

 

Met vriendelijke groeten,

een van jullie medestudenten