Open brief voor een vrij 2021

Wat we nu al vele decennia geleerd hebben op school is dat de mens weerstand moet opbouwen tegen virale infecties van corona virussen, dat gegeven was vroeger waar en is het nog steeds. Gezond eten en sport maken ons sterker. Ook herhaalde infecties van verschillende corona virussen wapenen ons om onze (kruis)immuniteit op te bouwen en sterk te houden. Covid-19 is niet het eerste nieuwe corona virus in de laatste 100 jaar en het zal ook niet het laatste zijn. Bovendien, zijn we nog steeds een zoogdier, en springen er met enige regelmaat virussen over en weer.

Bij een epidemie van een nieuwe variant gebeuren de eerste besmettingen bij familie en collega’s in de winter; en in de zomer op de tienduizenden festivals en kleinere evenementen. Vooral tijdens de zomer wordt op die manier de jongere - actieve - gezonde bevolking besmet en immuun gemaakt waardoor er een groepsimmuniteit bekomen wordt. Dat is een jaarlijks terugkomend fenomeen die genoegzaam gekend en bestudeerd werd.

Echter werd dit jaarlijks fenomeen in 2020 volledig in de war gestuurd door lockdowns en een verbod op alle evenementen. Hierdoor kregen we geen kans op groepsimmuniteit in de zomer, waardoor de epidemie werd uitgesteld naar de winter, waar het zich verspreidde in alle lagen van de bevolking, hierbij ook de meest zwakken. Ondertussen hebben alle rusthuizen en zorgcentra een Covid-besmetting ondergaan, waardoor het er sterk op lijkt dat we het groepsimmuniteit-event van de zomer hebben overgeplaatst naar de rusthuizen en andere zorgcentra in de herfst. Dit is niet verdedigbaar. Lockdowns veroorzaken duidelijk meer schade dan ze voorkomen, zowel hier als in 3de wereld-landen. Het menselijk leed door de economische gevolgen zal overweldigend zijn, een massamoord van ongekende proporties.

De lockdowns zelf hebben geen enkele wetenschappelijke basis, zelfs Bill Gates sprak in 2015 van 4 tot 6 weken, niet langer. Er is geen enkel voorbeeld dat de beperkte lockdowns, die we hier hebben, kunnen werken tegen een hoog-besmettelijk corona virus. Enkel China lijkt wat succes te hebben met extreem draconische toestanden, waarbij we de Chinese leiders dan nog moeten geloven op hun woord, een regime dat ongehoorzame wetenschappers opsluit. Ondertussen blijkt dat ook zij het virus niet kunnen buiten houden, gegeven de nieuwste besmettingen en de hoog besmettelijke varianten. Het feit dat dergelijke tactiek niet om de paar jaar kan herhaald worden, maakt het ongeschikt. Volgens het WHO moet de echte pandemie nog komen dus aan wat jullie dan gaan doen durven we niet eens te denken. Iedereen een zelfmoord-kit opsturen?

Om normaliteit te bereiken moeten hulpmiddelen overwogen worden en dan blijkt naast bloedverdunners en cortisonen, Ivermectine erg beloftevol (zie bv. https://c19ivermectin.com/)
Ga als overheid zelf aan het werk om dit middel te testen en wacht niet op bedrijven die hun eigen doel hebben. Het zo goed als gratis product is niet eens verkrijgbaar in België, maar wordt al decennia overvloedig gebruikt in Azië en Afrika voor zijn anti-parasitaire werking. Ga actief aan het werk in plaats van met de kop in het zand te wachten op de superhelden vaccins, de bewijzen van werkzaamheid beginnen zich op te stapelen. Dus kom in actie.

Een ander hulpmiddel is het behandelen van Covid-patiënten in hun eigen huis door familie en ambulante hulp. De overlevingskansen zijn even goed als in het ziekenhuis en waarschijnlijk zelfs beter. De drang om mensen met een hoog-besmettelijk virus allemaal samen te proppen in ziekenhuizen is niet logisch. Thuis sterven tussen familie is zeker geen schande. De geforceerde beademing van Covid-patiënten blijkt meer schadelijk te zijn dan hulpvol, dus zonder deze machines is een goede thuisbehandeling zeker mogelijk en zelfs aan te raden.

Ook vaccins zijn niet zaligmakend. De bescherming is sowieso beperkt in tijd en de vaccinatiecampagne op zichzelf zal al een piek aan besmettingen opleveren omdat we meer mensen samenbrengen. Laat je hierdoor niet misleiden door de mensen, die er niets mee te maken hebben, af te straffen.

Wat we echt nodig hebben is een einde aan de beperkingen, laat ons AUB niet opnieuw dezelfde fouten maken. Laat ons niet opnieuw luisteren naar dezelfde specialisten die, laat ons eerlijk zijn, niet neutraal zijn. Hun adviezen hebben de pandemie niet afgezwakt, enkel uitgesteld tegen een zeer grote kostprijs wat betreft levens(kwaliteit) en economie. 2020 was een groot experiment dat verkeerd is uitgedraaid ten koste van de zwaksten onder ons. Leer hiervan en durf die pagina om te draaien!

Vooral jongeren hebben zwaar te lijden onder de huidige situatie en velen zullen daar levenslang de gevolgen van dragen, scholing is een basisrecht alsook de vrijheid iemand te ontmoeten in vlees en bloed. Nu worden ze behandeld als sluipmoordenaars en radioactief afval. Dit is een grote schande en geen enkel kind had dit moeten meemaken. Waar zijn de zelfmoord cijfers van 2020?

Deze massahysterie moet hoe dan ook stoppen, de tijd dringt en volgens ons is dit ook wat de bevolking wil.

Zie ook deze open brieven uit wetenschappelijke hoek, de virologen zijn immers maar 1 kant van het verhaal.Open brief vanwege artsen en wetenschappers
http://omgekeerdelockdown.simplesite.com/

The Great Barrington Declaration
https://gbdeclaration.org/

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Hoofdstraat om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...