Omheind losloopgebied Westerland

  1. Wij wonen op Wieringen heerlijk vrij, maar voor onze honden zijn er weinig plekken waar zij (verantwoord) los kunnen spelen. 
  2. De bestaande losloop gebieden zijn in of aan de bebouwde kom naast kinder speelplaatsen en/of kat- en haasrijke buurten. Dit is voor veel honden dus niet handig.
  3. Achter de dijk heeft men regelmatig zijn honden los, dit tot grote ergenis van de schapenboeren. Een aantal keer per jaar worden daar schapen aangevallen door loslopende honden. Dit is dus ook niet voor elke hond handig.
  4. Op het Lutje strand worden honden ook vaak losgelaten, er staan daar overal bordjes dat honden daar verboden zijn. Ook is het al meerdere keren mis gegaan in de zomer met blauwalg en/of het eten van ganzenpoep. 
  5. Wij willen op dw gemeente grond, achter Lunchroom De Bonte Hongd een omheind losloop gebied realiseren zo lang deze grond nog geen bestemming heeft. 
  6. Het onderhoud van dit losloopgebied zal komen te vallen onder de Lunchroom. 
  7. Bent u het hier mee eens? Teken dan deze petitie. 20180414_125523.jpg

Bianca Udding - Lunchroom De Bonkte Hongd    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Bianca Udding - Lunchroom De Bonkte Hongd om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...