Luiercontainer Dinxperlo

Helaas is er geen luiercontainer in Dinxperlo en moeten (incontinentie-)luiers aangeboden worden bij de ondergrondse restcontainers. Dit is erg onpraktisch.

Wij, Inwoners van Dinxperlo, gezinnen, ouderen, mensen wie om persoonlijke redenen gebruik willen maken van de luiercontainer.

Constateren dat er geen luiercontainer in Dinxperlo is. Het scheiden van luiers en incontinentiemateriaal scheelt een hoop gesleep met kleine zakjes voor de ondergrondse kliko. Wat anders extra geld kost omdat je geen volle zakken aanlevert maar hier wel voor betaalt. Je hebt met een luiercontainer geen last van stankoverlast en is goed voor het milieu. Van het plastic in de ingezamelde luiers worden weer nieuwe producten gemaakt.

Wij verzoeken Gemeente Aalten op een centraal punt in Dinxperlo een luiercontainer te plaatsen waar wij luiers en incontinentiemateriaal kunnen aanbieden.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Lisette Heusinkveld om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...