Laat ons niet verdrinken, geen brug in signaalgebied Molenbeek Mozen Wetteren!

In het gebied Mozen - Molenbeek is de kans op overstromingen zeer groot. Onderzoek toont aan dat we ons om de 10 jaar aan grote overstromingen mogen verwachten. Op sommige plaatsen zal het water meer dan 2 meter hoog staan.  Daarom is het belangrijk dat er in het gebied Mozen-Molenbeek niet verder gebouwd wordt. Zo kan het water goed insijpelen. Nu al zijn er regelmatig overtromingen in de Noordlaan en aan Boerenhol. Daarom vragen we aan de gemeente Wetteren en provincie Oost-Vlaanderen: 

1. Bescherm de bewoners en omwonenden van het gebied Molenbeek - Mozen, Noordlaan, Gentsesteenweg, Boerenhol, ... tegen overstromingen. 

2. Bouw de nieuwe brug over de Schelde en aanrijroutes niet in dit gebied.

3. Hou je aan de regels. Respecteer ze. Het gebied Mozen - Molenbeek is signaalgebied. Dit gebied is bouwvrije zone. (zie gebied 1 en 2 op het plannetje)

Dankjewel om onze petitie te tekenen. Actiegroep Brug te ver Wetteren.

Screenshot_2022-11-09_17.32_.00_.png

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Bart Dewaele om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...