Laat Eddy Keur op de landelijke radio blijven!

Laat Eddy Keur op de landelijke radio blijven!

Eddy Keur is sinds het uitvallen van Ruud de Wild als inval-DJ dagelijks te horen op NPO Radio 2. 

"Wij luisteraars van inval-DJ Eddy Keur willen dat hij ook na de invalperiode een plek krijgt op een landelijke radiozender waar hij zijn creativiteit en vakmanschap in kwijt kan. Eddy heeft laten zien dat hij een sfeer weet te brengen, zorgt voor een lach maar daarnaast ook kritisch en een tikje brutaal kan zijn. Dat is wat de Nederlandse radio nodig heeft!

Dit is een oproep aan alle zendermanagers van nederland om hem op de nationale radio te houden. Ook na terugkomst van Ruud de Wild"Schermafbeelding-2020-08-04-om-07.38_.01_.png

Deze petitie gestart om aan zendermanagers te laten zien dat Eddy Keur een plek op een landelijke zender verdient en is absoluut niet opgezet tegen Ruud de Wild!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Servaas Raedts om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...