Laat de B25 Mitchell bommenwerper lekker vliegen / Hou de B-25 in de lucht

Recent stond een artikel in de krant dat er "een heleboel" klachten waren en dat de oude B25 Mitchell bommenwerper restricties moet krijgen om vlieguren te maken en restricties in de vliegroutes.
Dat het vliegtuig dus niet meer over de kernen van onze gemeente Gilze en Rijen mag vliegen. Dat moet niet mogen gebeuren!
De B25 is het geluid van onze vrijheid. Honderden van die 'kisten' hebben een belangrijke rol gespeeld in de vrijheid die we nu (nog) mogen genieten.
De B25 vliegt meestal in de avonduren en in de weekenden.

Daarom een tegenpetitie.
Waarin sympathisanten kunnen laten blijken het machtige gebrom van het vliegtuig wél te kunnen waarderen.
Mensen die het wél gaaf vinden dat die B25 per ongeluk eens over hun achtertuin vliegt.
Mensen die een tegenstem willen geven aan al die klagers van het geluid van die mooie oude kisten die op 'onze' vliegbasis staan.

Daarom zal te zijner tijd de verzamelde handtekeningen aan de gemeenteraad van Gilze en Rijen en de Cdt van de vliegbasis worden overhandigd, zodat ook zij weten dat er niet alleen klagers zijn maar (hopelijk) meer voorstanders voor het behoud van deze toestellen.

b25-5.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Freek Tolsma toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...