Kunstgrasveld Breeveldpark Drunen

foto_jongens5.jpg
Deze sportieve voetbalboys doen mee aan de RKC Waalwijk derby cup. Hier is een actie aan gekoppeld met het thema "verbeter je wijk". 
De jongens zouden heel graag een kunstgrasveld willen hebben voor het voetbalveld in het Breeveldpark in Drunen. Dit voetbalveld wordt ontzettend veel gebruikt. Door jeugd en door leerlingen van de nabijgelegen basisschool Olof Palme. Elke pauze wordt er door de kinderen van de basisschool buiten gespeeld in het park en gevoetbald op het voetbalveld. Ook na schooltijd wordt er altijd gevoetbald. Helaas is het grasveld een zandvlakte geworden. Dit voetbalt niet fijn en de kinderen worden vies. Een kunstgrasveld zou zoveel fijner zijn!
Steunt u ons alstublieft d.m.v. uw handtekening. Wij zullen deze samen met een motivatiebrief aanbieden aan de wethouder van de gemeente Heusden.

20230406_142313_resized.jpg


Sandra Verhoeven, RKC Waalwijk Derby Cup en basisschool Olof Palme    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Sandra Verhoeven, RKC Waalwijk Derby Cup en basisschool Olof Palme om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...