Help ons om Cornelius in NL (op de Bostuin) te houden!

Cornelius is een super liefdevol mens, die in het appartementencomplex ‘’De Bostuin’’ altijd heel veel vrolijkheid bracht - Gewoon door zijn aanwezigheid. Hij was altijd bereidt om mensen te helpen, in weer en wind, wat je ook vroeg. Met een glimlach op zijn gezicht, verwelkomde hij alle bewoners met het woord ‘’Welcome’’. Een beetje verlegen mens, maar een grote Stille Kracht. Het was ook altijd te merken als Cornelius in het buurthuis kwam, dat mensen het fijn vonden. Hij bracht verbondenheid en doet dat nog steeds. Zelfs nu hij hier even niet is. Sommige mensen brengen gewoon Licht en Vreugde door hun aanwezigheid, dat deed Cornelius ook. Cornelius is een deel van de gemeenschap in de Bostuin.  De Bostuin met heel veel verschillende mensen, met heel veel verschillende nationaliteiten en heel veel verschillende levenservaringen. Toch vormen we samen een soort samengestelde familie. Bereid om elkaar te helpen. Cornelius hoort in de Bostuin. Zowel vanuit Meerwonen als de bewoners vragen wij op deze manier of Cornelius weer mag terugkeren in de Bostuin. Hij is een groot voorbeeld (met een groot hart) voor ons in de samenleving, waarbij etniciteit geen verschil uitmaakt. Ondertekend door,

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Jolanda - Meerwonen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...