Help jij mee cannabisolie 'legaal' maken?

Petitie: Help jij mee cannabisolie 'legaal' maken? 

De keuze voor een lange tekst in deze petitie is niet voor niets geweest. Mensen moeten eerst ingelezen zijn, over het werkelijke plan en de eisen die wij stellen. Het is een wetenschappelijke kwestie en het vergt best wat tijd om de informatie in de petitie goed in je op te nemen bovendien als het om cannabis gaat zit het altijd in een verdomhoekje. Een soort morfine-achtige werking (pijn verlichtend) maar dan 'morfine' die jou lichaam niet vernietigd maar juist beter maakt. LET WEL: DE OLIE-VORM. Met name door de werkzame stoffen THC en CDB. Dat gelooft niet iedereen direct. Ook omdat het product al té dun op de farmaceutischemarkt is gekomen met zogenaamd medicinale cannabis. Wij weten nu dat die cannabisplant niet sterk genoeg is, dus praktisch niets doet. Zo raken mensen hun vertrouwen in het middel weer kwijt. Het zelf bereiden is gewoon illegaal.

WAARSCHIJNLIJK OMDAT MEN DENK DAT ER ZWARTE HANDEL GAAT ONTSTAAN. DUS GING DE OVERHEID ZELF MAAR IETS BROUWEN, WAT TOCH NIET HEILZAAM WERKT VANWEGE DE BEWERKTE PLANT. ZODAT DE HELE HYPE ZOU OVERWAAIEN. "Dit zou een mooie vuistregel zijn: Als je meer als 5 potjes in huis heb wordt je verdacht van handel. Net als in het coffeeshop beleid. Je ziet gelijk of iemand het wil verkopen of dat het voor eigen gebruik 

 

"Particulieren mogen wel cannabis kopen bij de coffeeshop op de hoek, maar mensen mogen daar geen olie van vervaardigen. Terwijl cannabisolie de meest veilige manier is om het te consumeren. Met inmiddels de bekende helende werking. Mensen die feitelijk een 'alternatief geneesmiddel' willen bereiden mogen dat niet, terwijl men wel mag 'blowen.' Wat de gezondheid nu weer niet echt bevorderd. Dat vinden wij niet correct dus steun de petitie en teken als u het ermee eens bent!"  

 

Wat willen wij bespreekbaar maken en wat is onze eis?: 

Wij willen hetzelfde gedoogbeleid voor wietolie/cannabisolie als voor reguliere cannabis te verkrijgen in de coffeeshop! Wij willen olie vervaardigd uit de te verkrijgen wietsoorten in de coffeeshop! Zodat de criminaliteit daalt en om te voorkomen dat onschuldige burgers hun medicijn wordt afgepakt met de fysieke en geestelijke gevolgen van dien.

 

Even de feiten op een rijtje in deze uitleg: 

 Het endocannabinoïde systeem: Door het ontdekken dat de hersenen een lichaamseigen cannabis-systeem hebben, het endocannabinoïde systeem. Dit bestaat uit: Cannabisachtige stoffen, endocannabinoïden die het lichaam zelf maakt en de cannabisreceptoren, daardoor worden hier de laatste jaren vele onderzoeken naar gedaan. Het is aangetoond dat het endocannabinoïde systeem in de hersenen betrokken is bij de door de natuur bepaalde processen in het lichaam, waaronder pijn, hongerig gevoel, bloeddruk en beweging. Er komen steeds meer sterkere aanwijzingen dat het endocannabinoïde systeem ook een belangrijke rol speelt bij de aansturing van bepaalde hersenfuncties, zoals het geheugen, aandacht en impulsiviteit. Cannabisreceptoren en endocannabinoïden, bouwstoffen aangemaakt door het lichaam die zich binden aan deze receptoren, vormen samen het endocannabinoïde systeem. Dit systeem is van groot belang voor het normaal functioneren van het lichaam en is evolutionair gezien miljoenen jaren oud. Alleen de cannabisplant heeft deze eigenschappen. Het cannabinoïdensysteem is bij vrijwel elke aandoening of ziekte in de war, beschadigd of uit evenwcht.

 

Cannabis en de daaruit verkregen olie:  Medicinale marihuana, of afgekort mediwiet, is bekend als pijnmedcijn. Door zowel de positieve resultaten van wetenschappelijke onderzoeken als door persoonlijke ervaringen. Daardoor neemt het een steeds belangrijkere plaats in ons leven in. De Nederlandse overheid kweekt mediwiet met een laag THC-gehalte en meer gebaseerd op CBD dat is ook een werkzame stof in de olie. DAAR IS NOG NOOIT IEMAND BETER VAN GEWORDEN puur omdat het te weinig werkzame stoffen bevat. Cannabisolie/wietolie komt uit een pasta die pasta wordt aangelengd/verdund met olijfolie of een andere plantaardige-olie. Steeds meer landen versoepelen hun wetten en staan het gebruik van medicinale wiet, al dan niet op doktersrecept, toe. Cannabisolie/wietolie daar integen is bij het grote publiek zo ook in Nederland nog vrij onbekend en ilegaal. Maar het heeft grote populariteit verkregen. Een THC-rijke olie-achtige substantie uit marihuana te ontrekken uit Indica en Sativa wietsoorten Wij extraheren hieruit hoge concentraties THC en overige cannabinoïden die in het plantmateriaal aanwezig zijn. De 'gewonnen' wietolie wordt door mensen met allerlei ernstige aandoeningen oraal ingenomen. Eventueel met een glas fris, of iets anders. Het is ideaal voor patiënten die geen pillen kunnen slikken, wegens omstandigheden. De resultaten zijn verbluffend en mensen herstellen van hun ziektes en aandoeningen. Tevens verbeterd het de kwaliteit van leven van een pijnpatiënt. Aangezien THC een psychoactieve werking heeft, staat het vermeld op de opiumlijst en is het hierdoor in Nederland niet legaal. Mits het geleverd wordt door uw apotheker dus afkomstig is van de medicinaal gekweekte cannabis. Waar de meest heilzame stof van het hele product THC amper in aanwezig is. Daarbij komt het feit dat het gewoon te zwaar verdund is. 

 

Legal verkrijgbare cbd-olie/hennep-olie: Ten eerste: de medicinaal gekweekte wiet of gewone hennepplanten zijn niet sterk genoeg qua werkzame stoffen. Ten tweede: de cannabisolie is zodanig verdund dat het vrijwel geen nut heeft om in te nemen als het op genezing aankomt. 

Cannabisolie/wietolie: Cannabis roken is risicovoller dan cannabisolie oraal gebruiken, degelijke (licht) verdunde wietolie is makkelijk te doseren dus verantwoordelijk te gebruiken. Wij kunnen cannabis kopen in het kader van een gedoogbeldeid bij de coffeeshop. Maar mensen mogen daar geen olie van vervaardigen(?) ..

 

 Wat willen wij bespreekbaar maken en wat is onze eis?:

Wij willen hetzelfde gedoogbeleid voor wietolie/cannabisolie als voor reguliere cannabis te verkrijgen in de coffeeshop! Wij willen olie vervaardigd uit de te verkrijgen wietsoorten in de coffeeshop! Zodat de criminaliteit daalt en om te voorkomen dat onschuldige burgers hun medicijn wordt afgepakt met de fysieke en mentale gevolgen van dien. 

 Als wij cannabisolie nu is op de gedooglijst kunnen krijgen net als het reguliere beleid voor de coffeeshop. Dat is stap 1. Tenzij de wietolie beschikbaar is gesteld door uw apotheker met doktersrecept uiteraard, mag het verstrekt worden. De medicinaal gekweekte plant, is simpelweg niet sterk genoeg. "Het is naïef om te denken en er vanuit te gaan dat mensen hun medicijn misbruiken, ieder medicijn kan immers misbruikt worden."

 

Nog wat feitjes:

In cannabissoorten worden meer dan 60 cannabinoïden geproduceerd, waarvan de psychoactieve tetrahydrocannabinol (THC) en het niet-psychoactieve cannabidiol (CBD) het meest voorkomen. Cannabinoïden activeren specifieke cannabinoïdereceptoren. Tot nu toe zijn er twee typen cannabinoïdereceptoren ontdekt: de CB1 receptor komt vooral voor in het centraal en perifeer zenuwstelsel, de CB2 receptor in immuuncellen, zoals lymfocyten en neutrofiele granulocyten, evenals in ontstekingscellen in het centraal zenuwstelsel. Cannabinoïdereceptoren zijn van nature gevoelig voor een lichaamseigen stof, anandamide, die in veel lagere concentraties vrijkomt. Hierdoor gaat het lichaam ontspannen en treedt een roes op.

Een aantal niet-psychoactieve cannabinoïden zoals cannabidiol, cannabigerol en cannabidivarine hebben anti-inflammatoire, immuunsuppressieve, analgeticum, anxiolytische en anti-kanker effecten. Met name wordt cannabidiol in dit kader onderzocht, dat circa 3-4% van het cannabisextract uitmaakt. Door inname van THC worden er meer endorfines aangemaakt die ervoor zorgen dat mensen zich gelukkiger (of euforisch) gaan voelen. THC kan een positieve uitwerking tijdens de seks hebben. Men is gevoeliger voor aanrakingen en het kan een orgasme versterken. Als zodanig hoort het middel bij de echte afrodisiaca. Cannabisgebruik gaat gepaard met euforie, verstoorde waarneming, voortdurend giechelen, sedatie, lethargie, vertraagde beleving van tijd, moeilijkheden bij het verrichten van complexe mentale processen, verminderd beoordelingsvermogen en sociale terugtrekking. Daarnaast kunnen een verhoogde eetlust, droge mond en tachycardie optreden na een periode van ongeveer twee uur na consumptie van de cannabis. Dit correspondeert met de plasmapiek van THC, die zo'n 2 tot 4 uur na het roken van cannabis optreedt.

Conclusie:

Ook uit deze informatie kun je concluderen dat beide bestandsdelen nodig zijn. Bovendien worden de resultaten behaald met een THC-rijke olie. Als onderzoeker zou je dus ook kunnen merken aan deze informatie dat het achterhaald is. "Het cannabidiol word in dit kader onderzocht, dat circa 3-4% van het cannabisextract uitmaakt." (??) Volgens onze bevindingen worden daar geen resultaten mee behaald vandaar.. Uit eindelijk moet er een officiele bedrijfstak komen met een officiele cannabisheffing aangevraagd bij het rijk, om de kwaliteit van cannabisolie te waarborgen. 

Wat moet je doen?
Steun de petitie en teken, voor cannabisolie van de juiste plantensoorten die niet alleen pijn verlicht maar ook genezend kunnen werken. Anders dweilt men toch met de kraan open?, de geldkraan in onze belevenis!

Bedankt voor de aandacht en twijfel niet om deze petitie te tekenen!! Help Jij Mee Cannabisolie Legaal Maken?

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Onderzoekersgroep: SMHO toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...