Geen proefdieren in Delta Park Neeltje Jans

Delta Park Neeltje Jans in Zeeland heeft een vergunning aangevraagd voor het houden van bruinvissen.

Het betreft 2 bruinvissen die in het Dolfinarium Harderwijk verblijven omdat ze naar het schijnt niet uitgezet kunnen worden door een afwijkende stand van hun rugvinnen. Dat is op zich al triest genoeg. 

Nu maakt het park bekend dat deze dieren zullen worden "ingezet voor wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van geluid" (denk aan windmolenparken) door het bedrijf Seamarco.

Deze dieren hebben al de pech om op onnatuurlijke wijze hun leven te moeten slijten. Nu dus ook in die gevangenschap proeven moeten ondergaan ....

Directeur Van der Hoef  van Delta Park Neeltje Jans wij verzoeken U vriendelijk doch dringend deze dieren niet te laten misbruiken als proefdieren.

 

 

 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Renata Hay toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...