Geef Mijn Kinderen Terug! Rendez Nous Nos Enfants! Bring our Kids Back !

Onze Nederlandse kinderen zijn op 30/7/2019 in Frankrijk door de gendarmes tijdens onze verhuizing om gezondheidsredenen van onze zoon door een ONTERECHTE MELDING VANUIT NL! weggesleurd en zitten nu al bijna 11 maanden in verschillende kindertehuizen in Fr. Ruzie met sociaal werksters,Nl&Fr en de schooldirecteur in Nl hebben hiertoe geleid.Ziek zijn BEELD JE JE NIET IN! IEDERE OUDER WIL GEZONDE KINDEREN! We hebben ze in bijna 11 maanden 4x gezien 3x in de laatste 6 weken we moesten ons verhaal en foto,adres onder bedreiging van een rechtszaak tegen ons van het web laten halen.

Onze kinderen willen heel graag, en moeten terug naar huis naar hun vader en moeder! Wij worden door de Staat in gijzeling genomen door middel van onze kinderen!Onze zoon kreeg in Nl last van straling, waar hij gelukkig nu geen last meer van heeft, maar het had ook anders kunnen aflopen. Stralingsziekte E.H.S. dient te worden erkend en niet als psychisch en onzin te worden afgedaan! (soc.werkers)Er zijn mensen in Nl en Fr die niet eens meer in hun huis kunnen wonen door deze aandoening, O.V. is voor deze mensen niet toegangkelijk.Ze kunnen s'winters nog geen electrische kachel hebben in hun kamer.Onze zoon heeft er wel erg onder geleden in Nl. 1 I.pad ~~1 router een gem.school met I.pad's = 3x zoveel straling als wonen naast een centrale UMT mast. Er is in verschillende onderzoeken ook verband ontdekt tussen ADHD & K. bij kinderen die intensief bloot worden gesteld.

 

 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Neeltje Grandia toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...