Geef kinderen een stem!!!!

Quoted post


Gast

#1

2015-05-13 10:11

heel goed , die willem .... groep is te erg voor woorden ,en doen dingen ook al heeft de rechter anders beslist , geloof moet NOOIT de keus zijn .....goede petitie

Reacties

Samantha

#2 Re:

2015-05-13 10:48:01

#1: -  

 Precies Nelly Vialle, kinderen die met deze instanties te maken hebben worden een kind van de regering. Ze worden gehersenspoeld totdat het in veel gevallen hopeloze gevallen worden niet niet meer zijn te helpen! Tenminste dat is hoe ze worden bestempeld en dit geeft deze kinderen vaak een laag zelfbeeld waardoor er dingen kunnen gebeuren die de nachtmerrie is van elke ouder!

Bezorgde oma

#3 Re:

2015-05-13 14:28:41

De ouders geven de kinderen trauma's zegt jeugdzorg en William de Schrikker groep die door heel Nederland zitten !! Maar hulp bieden en geven na 1 jaar vragen en smeken nou dat vinden deze instanties niet nodig !! Ze halen liever kinderen op van school maar dit bezorgt een kind van 6 jaar en zijn broers en zussen geen trauma !!  Meten met twee maten in hun eigen voordeel zo noem ik dat !! HOEVEEL GEZINNEN EN KINDEREN MOETEN ER NOG MEER KAPOT GEMAAKT WORDEN !!