Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

Quoted post

De boemerang

#217

2014-07-22 11:54

Heeft u de datum gelezen van dat bericht? Gelden alle berichten uit het verleden ook voor het heden en voor de toekomst? Moet ik nooit meer in dat winkelcentrum in Alphen a/d Rijn gaan winkelen, omdat daar ooit een vreselijke schietpartij heeft plaatsgevonden? Moet ik nooit meer Den Haag gaan, want daar gooien ze met waxinelichthouders? Moet ik nooit meer inschrijven voor een cruise op de Middellandse Zee, want die kapseizen nog wel eens? Heeft allemaal uitgebreid in de krant gestaan en niet alleen in het provinciale blad.

Zijn het dezelfde bewoners die zullen terugkeren in het AZC? Zullen daar dezelfde problemen opnieuw spelen en opnieuw hetzelfde aangepakt worden? En hebben diezelfde bewoners nu nog steeds hetzelfde gedrag? Eens een kleurling, altijd een crimineel?

Als u een verantwoordelijke vader en echtgenoot wilt zijn, dan zou ik mij allereerst eens zorgen gaan maken over uw humaniteit en de boodschap die u daarmee overbrengt op uw kinderen, want een krantenbericht van vijf jaren geleden is geen enkele rechtvaardiging voor uw vooroordelen van vandaag.

Maar zeg eens eerlijk, als de opvang van asielzoekers zou gaan zoals het gemeentebestuur van Middelburg dat wilde (zoals in dit artikel beschreven), vier man in een woning naast u, twaalf verdeeld over drie woning bij u tegenover en grenzend aan uw achtertuin nog twee woningen met elk vier personen. De andere straten in de wijk evenzo. Is het dan wel goed? Of twijfelt u dan nog steeds aan 'uw veiligheid'? Was u er dan wel komen wonen?

Reacties


Gast

#218 Re:

2014-07-22 12:18:16

#217: De boemerang -  

 

De boemerang: U vraagt naar mijn mening, die krijg u! Deze petitie is opgericht zodat mensen hun mening kunnen geven op de komst van een eventueel AZC in Swerf-Rust, mensen geven deze mening.. niemand maar dan ook helemaal niemand vraagt naar uw mening!? Wat ik vind.. wat Pietje vindt.. wat u vindt moet iedereen lekker voor zichzelf weten, maar steek niet overal je mond in! U bent een linkse betweter met echt te veel vrijëtijd! Het interesseert mij niet dat dit artikel 5 jaar oud is, dit is voorgevallen punt uit en daar maak ik mij zorgen om ja, mag ik? Ik ben zelf wel ontzettend benieuwd waar u woont? Misschien dat ik eens samen met wat buurtbewoners langs kan komen om te kijken of er bij u in huis niet voldoende ruimte is om deze mensen te huisvestigen? Misschien dat deze even voor een aantal jaar bij u kunnen logeren en dan kijken we of u er over 5 jaar ook nog steeds zo overdenkt en als ik u dan herrinner aan onze gesprekken zal u dan ook met zo een rotsmoes komen.. tjaaa maar dat was toen, wel 5 hele jaren geleden? Ik walg van u reacties en betweterig gedrag al vanaf punt 1! Waarom dit waarom dat.. iedereen geeft hier zijn of haar mening, laat dat lekker zo! En op stelling dat er ook mensen vanaf buitenaf reageren.. misschien omdat er per dag honderden kinderen voorbij fietsen om naar school te gaan? Of is dat volgens u ook al onzin of omdat ze nu 6 weken vakantie hebben ook alweer oud nieuws en niet relevant? Als u dat vindt.. prima! Ik zal u lekker in deze waan laten maar steek niet overal je mond in.