Subsidie voor opvang wilde dieren

Quoted post


Gast

#1

2013-07-17 09:53

Waarom kan een gemeente zoals Almere wel miljoenen over de balk gooien maar geen subsidie geven aan het Vogelhospitaal in Naarden waar ze gewonde vogels behandelen als zijnde een gewond persoon behandeld zou worden in het ziekenhuis. Het zijn vrijwilligers die met liefde voor de vogels tijd en energie steken in het welzijn van de vogels

Reacties

Erik

#3 Re:

2013-07-17 12:01:42

#1: -

Hoe kan het dat bijvoorbeeld geld van de hondenbelasting besteed wordt aan wegen en gebouwen terwijl dierenorganisaties nul op het rekest krijgen? Waarom kan overheidsgeld bestemd voor natuur niet worden aangewend om de in de vrije natuur levende dieren te helpen? Waarom spreken ze van een maatschappelijk belang als geen overheid zich hier om bekommert. Vragen genoeg waar de politiek zich eens over moet buigen.

Vogelopvang De Bonte Piet

#4 Re:

2013-07-17 12:05:59

#1: - Klopt helemaal. Alle erkende opvang centra's in het land hebben de zelfde problemen. Alles wordt gefinanceerd met inkomsten uit donaties en giften. Gemeenten en provincies willen er niets aan uitgeven en schuiven verantwoordelijkheden naar elkaar af.  Ze maken wel dankbaar gebruik van de opvangmogelijkheden. Succes met de actie!