Broodfokker hezehof te lummen moet stoppen!

HSuzanna

/ #545 Re: Oproep.

2017-09-10 10:06

#540: Gast - Oproep. 

 Ik ben 100% tegen broodfok en vind ook dat deze kennel, beter genoemd "het kamp der gruwelen" al lang gesloten had moeten worden. Maar het doet de geloofwaardigheid van de klachten én deze petitie totaal geen goed, door zo maar verhalen te gaan verzinnen zoals het beginnen "mekkeren als een geit" ..."het krijgen van hoorns" ...van honden die daar zijn aangeschaft, en nog meer van deze fantasie verhalen!

Als men iets wil bereiken: bundel de krachten, vraag GAIA om hulp, schakel een politicus in, vraag een televisie zender om hulp, vraag dierenartsen om te getuigen, start via crowdfunding een actie om geld voor een advocaat te betalen enz. 

MAAR GA GEEN ONZINVERHALEN NEERSCHRIJVEN!!

Ik begrijp de kopers van een hond totaal niet! Ze beweren allen van honden te houden, maar informeren zich totaal niet van tevoren"...een pup die het nest mag verlaten (wordt verkocht) met 7 WEKEN!!!"...staat op de website....dan moet er toch een alarmbel gaan rinkelen?! Ik wilde de petitie ook gaan verspreiden en ondertekenen, omdat ik deze ellende ook wil stoppen...maar bedenk me nog eens goed, omdat de oproep om ook "alien-verhalen" die totaal verzonnen en belachelijk zijn neer te schrijven, de ERNST en GELOOFWAARDIGHEID in deze smerige broodfok kwestie, totaal teniet doen.