Steun Jitse Akse


Gast

/ #10832

2016-01-18 21:51

NL justitie/overheid meet bewust met 2 maten. 1 Jitse Akse vecht als vrijwilliger met gematigde Koerdische YGP tegen extreme IS terroristen die hun extreem wrede gewelddadige misdaden tegen de mensen rechtvaardigen door een bewust selectieve interpretatie van de Koran. Nederland heeft op dezelfde gronden IS de oorlog verklaard.
2 Nederlandse vrijwilligers die in het extreem gewelddadige Israëlische leger meevechten tegen bijv. de Palestijnse bevolking, vechten in een Israëlisch leger dat zichzelf carte blanche geeft om lichtvaardig en zonder controle en lastige vragen achteraf Palestijnen te doden. Alles terwijl de VN dit excessief gebruik van geweld officieel diverse keren veroordeeld heeft. Daarnaast moeten de Nederlandse vrijwilligers in de leger dus ook die bevelen opvolgen. Collaboratie als Nederlandse vrijwilliger om met het Israëlische leger de door Israel illegaal bezette Palestijnse gebieden te blijven bezetten, Palestijnen te mishandelen, onderdrukken, bombarderen etc. is volgens de Nederlandse wet verboden. Maar tot nu toe is geen enkele uit Israel teruggekeerd Nederlander die in het Israëlische leger heeft gediend, daarvoor gearresteerd, op verdenking van het onwettig als Nederlander dienen in een buitenlands leger dat het Palestijnse volk volgens de VN onderdrukt.
Dan is dienen in de YGP om tegen Gemeenschappelijke vijand IS te vechten gerechtvaardigd. Nederland is in oorlog met IS. En een Nederlandse burger die Koerden helpt die door IS met genocide (uitroeiing) worden bedreigd is te prijzen. Hij handelt niet ten nadele van Nederland. In tegendeel. Hij helpt op zijn manier Nederland en de coalitie die tegen IS strijdt om de kracht van IS te breken en deze groep te ontmantelen, laten capituleren.
1 Volkomen onlogische justitiële tenlastelegging en beperking van de rechten van Jitze.
2 Volkomen onterechte aanklacht tegen Jitze. Zie bovenstaand.
3 Meten met 2 maten. NL vrijwilligers in het Israelisch leger worden niet aangeklaagd. Jitze wel.
Dit is in mijn ogen een politieke aanklacht.