Ik ben een vluchteling in mijn eigen land

Help

/ #5

2015-10-22 22:53

EHS is een fenomeen waar veel te weinig aandacht voor is.

Welk recht heeft iemand om straling los te laten op en ander zonder dat onschadelijkheid aangetoond is en waar een ander last van heeft.

De grote winsten van de telecom industrie, de claims die ze gaan neerleggen als de overheid ze een strobreed in de weg legt en de sociale status die mensen aan en smartphone/tablet ontlenen en het belang van defensie en veilighiedsdiensten die veel over burgers wilen weten maken een simpele issue complex waardoor maatregelen uitblijven.

Hoe krijg je een veilig thuis? Folies en karbon-verf geven reflecties en houden helende schumann frequenties buiten (elke ruimtemissie heft een apparaat om deze op te wekken dus dat is niet zweverig maar wetenschap). Beter is bronnen om je huis heen vermijden en zendmasten kunnen tegenhouden, maar ze verrijzen nog steeds op veelplaatsen. Dempende en straling absorberende materialen gebruken lijkt nodig als aanvulling. Maar welke en hoe kom je er aan? Goede Informatie is super schaars en veel specialisten komen niet ver op dat pad. Ik zoek drinend info. Heeft iemand tips?