Hyvers-Alliantie voor een Eerlijk & Sociaal netwerk voor iedereen

Frank

/ #57

2011-09-10 12:49

Het is inderdaad allemaal niet zo mooi meer als het geweest is. Maar: Houd er allemaal rekening mee: Dit spel wordt in eerste instantie niet door Hyves beheerd. De mensen op het forum hebben er zelfs nog minder mee te maken.
De grootste klacht op dit moment: We KRIJGEN te weinig gratis credits. Waar is de tijd gebleven dat het rad nog niet bestond. Toen KREEG ook niemand gratis credits. Als het rad helemaal nooit ingevoerd was, hadden we nu deze hele discussie niet gehad. Ik ben nu wel van mening dat het rad moet blijven en de kans op credits moet vergroten. MAAR het feit dat er op hyves en een bepalde fansite reacties tegengehouden worden omdat het zo grof gaat, is nergens voor nodig. En daar wordt ook zeker niet mee bereikt wat men wil.
@gast 50: Tuurlijk is er met het rad geknoeid. Als de kans op alle onderdelen even groot was, zou je altijd meer credits winnen dan de keren dat je draait. Wat betekent: Koop maar troeven en je wint credits. Dat is nooit de bedoeling geweest (en ook logisch) en altijd duidelijk geweest (voor de meeste mensen dan) En daarnaast, hoe groot was de kans dat je 50 credits draaide? Ook al niet zo groot, of had jij dat elke 10 keer dat je draaide wel een keer?