Geen asielzoekers opvang in Centrum Breda

gast

/ #555 Vluchtelingenwerk - zo wordt u misleid

2014-09-04 10:42

Het COA is verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers.  Maar we hebben inmiddels meer dan 400  GEREGISTREERDE  organisaties en clubjes, die zich ook met de opvang en begeleiding van asielzoekers bezig houden.

Veel van die clubjes draaien op basis van vrijwilligheid (maar willen uiteraard wel uw paraplu of geld om te kunnen uitdelen), maar Vluchtelingenwerk Nederland is bijvoorbeeld zo'n volledig gesubsidieerde club. Naast het COA is dit de grootste organisatie in ons land die zich volledig bezig houdt met de begeleiding van vluchtelingen. In feite moet dit budget dus worden opgeteld bij het COA budget om te kijken hoeveel geld er wel niet omgaat in deze tak van sport.

Wel, vluchtelingenwerk heeft 750 vaste medewerkers en naar eigen zeggen nog eens 16.000 vrijwillgers die toch op zijn minst ook een onkostenvergoeding of kilometervergoeding willen. Ene  mevrouw Dorine Manson met een jaarsalaris van meer dan 130.000 euro zit in het Amsterdamse hoofdkwartier samen met 70 vaste medewekers, want tja, je moet natuurlijk wel een kantoor hebben wil je je serieus met ' niets' bezig kunnen houden. 

Vluchtelingenwerk mag jaarlijks 26 miljoen opstrijken van ons belastinggeld om zich te kommeren over het wel en wee van op dit moment toch minimaal 50%  economische vluchtelingen. Daaronder valt ook het schrijven van zielige rapportjes over illegalen (ook wel ongedocumenteerden genaamd) .

Tis maar dat u het weet dat het COA niet alleen staat !

 

Zie ook: http: //www.geennieuws.com (vluchtelingenwerk nederland)