Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Goedemorgen

/ #1085 Re: Re:

2014-07-27 20:44

#1077: De boemerang - Re:

Boemerang ken je mij of mijn situatie? Nee, dus! Maar ik kan je wel vertellen dat ik het vijf jaar lang geprobeerd heb zoals jij en Greetje praten met respect, thee en koekjes! En nadda, noppes kreeg ik ervoor terug. Tot ik het na vijf jaar zo zat was om constant te horen dat ik een hoer was, de groepen stenen gooiend tegen mijn raam en om bang te zijn in mijn eigen woning/buurt dat ik er eentje tegen een hek heb gedrukt. Neus aan neus. En hem eens de waarheid gezegd.

Vond ik dat leuk om te doen? Nee! Ik wist niet eens dat het in mij zat, maar wat denkt u Boemerang? Sindsdien is er respect voor mij en ja, ik verbaas mij er ook over dat sommigen mensen schijnbaar alleen maar respect kunnen hebben voor anderen als het op deze manier moet gaan en niet met normale communicatie, zoals het hoort te gaan in mijn ogen tussen mensen!

Dus al denkt u zo goed alles te weten en blijft u bij hoog en laag volhouden zelf niet te oordelen, laat ik u nog wel weten dat er van mij inmiddels met de harde hand mag worden opgetreden tegen dit soort haatzaaiers in Den Haag!

ps en verder laat ik de discussie met u hierbij.