Red het angora konijn van zijn brute mishandeling en dood!

Konijnenliefhebber
Gast

/ #18

2014-04-14 13:26

Ziezo, Petitie Getekend.

Helaas heb ik ook de video gezien. Het hartverscheurende geschreeuw van die arme, arme angora konijntjes staat (nog steeds) op repeat in mijn hoofd, het lukt me niet om dat akelige geluid het zwijgen op te leggen. En de eerste seconden van de video staan gegraveerd op mijn netvlies, die raak ik ook nooit meer kwijt. Ben er een paar dagen ziek en huilerig van geweest. Dus de video bekijken raad ik iedereen af…..

….tenzij je graag angora (of ander konijnenbond) draagt, en/of de eigenaar bent van een of andere modebedrijf en angora artikelen verkoopt, en weigert om het te boycotten!

Ik ben een groot konijnenliefhebber, en de video komt dan zó hard binnen! Ik heb nooit angora of ander konijnenbond gedragen en zal het dus ook nooit doen.

Overigens vind ik dit net zo erg als kinderuitbuiting, verkrachting, het doodmeppen van zeehonden, het anaal-electroduceren van wasbeertjes en vossen en meer van dit soort gruwelijkheden. Ik hoop dat het allemaal ooit stopt….liever vandaag als morgen!

Die konijntjes leven in een hel en hebben van jongs af aan al pijn gekend.
China is een ziek land, ik hoop dat men deze chinezen ooit aan hun verstand brengt (als ze die hebben tenminste…..misschien zit hun verstand wel in hun achterwerk?!) dat je zó ZEKER NIET met mens en dier omgaat!!