Neen tegen een moskee in Ninove!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Neen tegen een moskee in Ninove!.


Gast

#251

2014-01-18 22:20

NEEN tegen een moskee
Marnix

#252 Re:

2014-01-19 09:52

#250: -

Ik kan uw angsthaat begrijpen.

Om kort en bondig te antwoorden, het zit hen in het maatschappelijk systeem van de islam. Laat er ons van uitgaan dat het natuurlijk evenwicht bij geboortes: 50% mannen tegenover 50% vrouwen is. Bij ons is dat ook zo bij een monogaam huwelijk/samenwonenden, één man tegenover één vrouw. De islam aanvaard deze verhouding niet en stelt 1 man tegenover 4 vrouwen, een keuze voor "polygamie". In dat geval zijn er 3 mannen die aan geen vrouw geraken!!! Dit wil zeggen, dat in de islam 3/4 van de mannen geen normaal seksueel leven kunnen opbouwen. Rekening houden, dat vrouwen voor het huwelijk "gekocht" worden. Er zijn jonge mannen die dat niet kunnen, bij gebrek aan kapitaal. Daarbij is het "teveel aan mannen" ongewenst en hebben ze, ze liever ver weg, mogelijk als jihadstrijder in een godsdienstoorlogje met de belofte en uitzicht op 72 maagden in het paradijs.

Dus moeten ze aan geld zien te komen of een vrouw ontvoeren/verkrachten of een man doden om zijn vrouw(en) als buit op te eisen. Dat is het wereldspel dat vandaag gespeeld wordt in het Midden-Oosten en Afrika in de naam van de godsdienst. Bootvluchtelingen, allemaal mannen! Oorlogsvluchtelingen, oude mensen, vrouwen en kinderen, die komen terecht in tentenkampen. Zij die te laf zijn om hun land te verdedigen (landverraders), zoeken hier hun heil en bescherming en protesteren als hun aanvraag afgekeurd wordt uit angst vermoord te worden bij terugkeer...

En het spel van de "polygamie" kan nu HIER opnieuw beginnen, gedragen door het gedachtengoed van de islam en gestimuleerd door de moskeeën en getolereed door de EU en de open grenzen, dit tot de totale vernietiging van ons landje is bereikt.

Ik denk aan mijn kinderen en kleinkinderen...  Dus geen islam of totalitaire ideologie in Vlaanderen! En wie dat durft te zeggen is een racist.

 

tunnelgraver

#253

2014-01-19 10:43

#252: Marnix - Re:

Dit is dan ook de reden dat het in de islamwereld tegenwoordig al opstand is dat de klok slaat. Zelfs daar is de bevolking het beu te leven volgens dit barbaars systeem. Opmerkelijk is wel dat het de stemmen van de vrouwen zijn die meer en meer te horen zijn, maar dat zal wel te maken hebben met het feit dat zij die ondergeschikte rol waarin hun leven als waardeloos beschouwd wordt beu zijn, ergo: de manier om die islamistische dictatoriale apencultuur aan te pakken is steun betuigen aan de vrouwenbewegingen, aldaar en hier,  die het anders, menswaardiger willen. Zij zijn het echte verzet en bekopen dat soms op een gruwelijke manier, laat ons dat niet vergeten........

Marnix
Gast

#254 Re:

2014-01-19 13:15

#253: tunnelgraver -

Beste, ik kan niets anders dan uw beamen. Dat is zo.


Gast

#255

2014-01-19 22:02

ik hoop dat de actie slaagt

Gast

#256

2014-01-20 09:45

Genoeg is genoeg ,in WELK land dan ook .!!

Gast

#257

2014-01-20 09:54

er zijn al genoeg moskeeën en kerken in ons land, gelieve deze eerst vol te krijgen.
grt

Gast

#258

2014-01-20 14:41

We hebben meer dan genoeg moskees en hebben ook meer dan genoeg van moslims.


Gast

#259

2014-01-20 17:58

het is vanzelfsprekend dat er geen moskee's komen
geenbaardman

#260

2014-01-21 11:03

Hier één moskee ? Bij de saoudi's vijf kerken . Inhaalbeweging is dringend nodig.
tunnelgraver

#261 Re:

2014-01-21 14:52

#260: geenbaardman -  

 oké, ga uw inhaalbeweging dan bij de saoudi's doen, maar niet hier.... Dat kerkengedoe ginder is enkel oogverblinding voor de massa, een onnozelaar die daar intrapt....

tunnelgraver

#262 Re: Re:

2014-01-21 15:08

#252: Marnix - Re:  

 om even op het punt van totalitaire ideologie terug te komen, in Vlaanderen heerst deze al, nl. de totalitaire ideologie van de niet-verkozen minderheid (aka cordon sanitaire) die er tot op heden nog altijd in slagen de democratisch verkozen meerderheid aan de kant te schuiven. Misschien tijd om even de binnenlandse politieke mesthoop eens definitief op te kuisen........

tunnelgraver

#263 Re:

2014-01-21 18:13

#260: geenbaardman -  

 kerken in Saoudi-Arabie ? Wat heb ik gezegd : geboren leugenaars !!!!!!!!!! Vernietigde kerken ja!!!!

Citaat uit Wiki :

De Katholieke Kerk in Saoedi-Arabië maakt deel uit van de wereldwijde Katholieke Kerk, onder het leiderschap van de paus en de Curie.

Hoewel er geen officiële cijfers voorhanden zijn, wordt het aantal katholieken in Saoedi-Arabië op 1 tot 1,5 miljoen geschat op een totale bevolking van 26,5 miljoen. Onder hen bevinden zich een belangrijk aantal Filipijnen. Desondanks is er geen enkele kerk of parochie omdat de overheid van Saoedi-Arabië dat verbiedt.

Het Apostolisch Vicariaat Noord-Arabië met zetel in Koeweit omvat het grondgebied van Bahrein, Qatar, Koeweit en Saoedi-Arabië. Bisschop Camillo Ballin, mccj van de missiecongregatie der Combonianen is de huidige apostolisch vicaris.

Geschiedenis
Het christendom kwam op het Arabisch schiereiland voor de islam, in de vierde en vijfde eeuw na Christus. De Ghassaniden waren een Arabische christelijk dynastie die van het einde van de 4e eeuw tot ca. 600 over de halfnomadische Arabieren van Zuid-Syrië, Jordanië en noordelijk Saoedi-Arabië heerste en vanaf keizer Anastasius (491–518) tot Mauritius (582–602) als vazallen van het Byzantijnse rijk een buffergebied vormden tegen de Perzen en hun Arabische ongekerstende bondgenoten, de Lachhmiden van Hira. Overblijfselen van een kerk van de vijfde eeuw zijn te vinden in Failaka (Koeweit) en op andere plaatsen van het schiereiland. In 1986 werd bij de plaats Jubail een kerk uit de 4e eeuw n.Chr. ontdekt. Door de autoriteiten is het buitenlanders verboden de plaats te bezoeken.

Huidige situatie
Saoedi-Arabië kent geen godsdienstvrijheid en verbiedt de bouw van kerken op zijn grondgebied. In 1985 werd de laatste priester het land uitgezet. Op 6 november 2007 bracht de Saoedische koning Abdallah een historisch bezoek aan het Vaticaan en ontmoette er paus Benedictus XVI. Kort daarna berichtten sommige kranten over mogelijke gesprekken tussen het Vaticaan en de Saoedische regering over de bouw van een kerk in Saoedi-Arabië, maar verschillende bisschoppen uit de regio spraken dit tegen.

Op 31 mei 2011 werd het Apostolisch Vicariaat Arabië gereorganiseerd met de creatie van een Apostolisch Vicariaat Noord-Arabië en Zuid-Arabië.

In maart 2012 baarde de grootmoefti van Saoedi-Arabië Abdul Aziz Aal ash-Shaikh internationaal opzien toen hij bij een bezoek van een delegatie uit Koeweit zei dat het "noodzakelijk is om alle kerken op het Arabisch Schiereiland te vernietigen", in navolging van een aan Mohammed toegeschreven uitspraak. Bisschop François Lapierre van Saint-Hyacinthe, voorzitter van het mensenrechtencomité van de Canadese bisschoppenconferentie, heeft daarop de regering van Saoedi-Arabië gevraagd zich te distantiëren van de oproep van de grootmoefti.

tunnelgraver

#264

2014-01-21 18:25

denk er dus aan, mensen, dat terwijl ze hier zitten te zagen voor een moskee, zijzelf geen enkele tolerantie hebben tegenover eender welk ander geloof, welaan, laat ze dan zelf aan den lijve ondervinden hoe het er bij hen aan toe gaat, geen tolerantie voor de intolerante (extremistische) islam, en daarmee gedaan...........

tunnelgraver

#265 Re:

2014-01-21 19:37

#260: geenbaardman -  

 om nog even terug te komen op die inhaalbeweging, oké in saoudie-arabie zouden dus vijf kerken zijn, dus evenredig zouden er dan maar vijf moskees in Belgie mogen zijn !!!!!!!!!! Oké jongens begin die moskees in Belgie al maar af te breken (en het zijn er een pak), voor een paar maand werkgelegenheid....Joepie, twee vliegen in één klap.....En dat allemaal dank zij een inhaalbeweging......

Marnix

#266 Re: Re: Re:

2014-01-21 19:53

#262: tunnelgraver - Re: Re: Die vergelijking gaat niet op.

Bij een totalitaire ideologie zijt ge een onderdeeltje van een systeem dat alles voor u heeft bepaald, van geboorte tot dood, zonder dat u daarvoor enige inspraak hebt gekregen. Je ondergaat alles en dit is "creativiteits dodend" voor de mens. Wie de leefregels niet volgt, wordt met gevangenis of met de dood gestraft en uitgeschakeld. Het "cardon sanitaire" maakt deel uit van het democratisch verkiezingsspel. Is een tijdelijke toestand. Dat is natuurlijk "niet aangenaam" als je dit moet ondergaan, maar het heeft macht. Let op de uitdrukking, "als een stok achter de deur", die de anderen op een creatieve manier het programma laat uitvoeren waar men achter staat! Deze situatie kan veranderen bij de komende verkiezingen, iets dat bij een totalitaire ideologie onmogelijk is.

Ik maak mij meer zorgen en zou bij deze eventjes willen reageren tegenover die mensen die de uitdrukking "vrijheid van godsdienst" hoor in hun vaandel dragen en onwetend zijn over de islam, en die, als "pure" godsdienst, verkeerdelijk beschouwen.

Hier enkele vragen om over na te denken; Als in de koran vastligt hoe je moet leven, dan is er geen ruimte voor een menselijk ideaal, voor creativiteit.

- Wat als op school door de leerlingen de lessen worden onderbroken om op de gang te gaan bidden?

- Wat als de autotiteit van de leerkrachten wordt betwist omdat ze vrouwen zijn of zich niet bedekken?

- Wat als vrouwelijke leerlingen weigeren hun examen door een mannelijk examinator te laten afnemen?

- Wat als de lessen over de holocaust uitmonden in antisemitische worstelpartijen?

- Wat met de man die eist aanwezig te zijn bij het examen van zijn vrouw?

- Hoe gaat de gemeente/scholen omgaan met jihadstrijders?

- Wat als in ziekenhuizen zwangere vrouwen weigeren door mannelijke verloskundigen worden geholpen?

- Wat als niet-islamitische artsen of rechters worden gewraakt?

- Wat als ziekenhuisgangen als gebedsplek worden gebruikt?

-Wat met de plaatselijke supermarkten als die onder druk worden gezet om geen varkensproducten of alcohol meer te verkopen?

- Wat met de plaatselijke banken als die worden onder druk gezet voor het "ethisch bankieren"?

- Wat met moslims die eisen van zwembaddirecties dat het gemengde zwemmen wordt stopgezet?

- Wat te doen met een kind dat geen rondedans wil maken om niet de hand van een meisje te hoeven vasthouden?

- Wat met een vader die weigert de hand van een vrouwelijke leerkracht te drukken?

- Wat met ouders die hun dochter verbieden te zwemmen?

- Wat met een toezichthouder die de leerlingen op school lastig valt en hun verwijt dat ze slechte moslim's zijn omdat ze een rok dragen?

- Wat met een leerling die midden in zijn examen begint met zijn gebed?

- Wat met het filosofisch werkstuk waarin geponeerd wordt dat we ons moeten bevrijden 'van de joodse kruisvaarders'?

- Wat met de besnijdenissen en de integriteit vande jonge kinderen, jongens/meisjes?

- Wat met de veranderende islamiserende identiteit van de stad?

- Wat met de Halal concurentievervalsing?

- Wat met de rituele slachting van dieren in de stad?

- Wat met het opgedwongen gedragregels tegen de bevolking tijdens de ramadan om af te zien van liefkozingen en zedelijke kleding?

- Wat als moslims een aparte eetruimte eisen in het bedrijf omdat er "onrein vlees" wordt gegeten door ongelovigen?

- Wat als op vrijdag de moslims niet komen werken omdat het moskee-dag is?

- Wat gaat u doen tegen het voortdurend geconfronteerd worden met rechtzaken en zich juridisch te moeten verdedigen tegen beschuldigingen van godslasterins of aanzetten tot haat?

- Wat als moslimbendes de straat veroveren op de politie zoals in Anderlechte no-go arena?

- Weten Ninoviters nu echt niets van de massale groepsverkrachtingen in Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk enz... Brussel? Zijn ze zo wereldvreemd?

 

tunnelgraver

#267 Re: Re: Re: Re:

2014-01-21 21:27

#266: Marnix - Re: Re: Re:  

 prachtig toch dat men op deze manier een heuse, welondersteunde en verhelderende dialoog kan teweegbrengen die zeker vol punten staat die de mensen er hopelijk toe aanzet om tweemaal na te denken !

Inderdaad, bij een totalitair regime wordt er niet gestemd, het volk heeft niets te zeggen en de "führer ist der führer"...

De vragenlijst is indrukwekkend en zeker niet mis te verstaan!

En ja, dit betreft niet alleen grondgebied Ninove, maar is een wereldwijd probleem, zoals u stelt, op cultureel,religieus,juridisch,maatschappelijk en last but not least humanitair vlak. Deze problematiek moet aangepakt worden met internationale leiders die op dezelfde golflengte zitten en met verstandhouding onderling, en dààr wringt de schoen...

Probleem is dat er in de media veel weggemoffeld wordt (om welke reden dan ook)  om de massa rustig te houden.......Zo houdt men de mensen natuurlijk wereldvreemd.......Niet iedereen heeft internet of weet niet welke sites aan te klikken. Ook is het typisch menselijk om het hoofd in het zand te steken en met banale dingetjes bezig te zijn op facebook (geen verwijt hoor, gewoon vaststelling van een feit) eerder dan bezig te zijn met wereldpolitiek, men kan hun dat niet kwalijk nemen, zeker niet als men een gezin heeft waar men in de eerste plaats moet aan denken, een huis, een baan etc.....

Sociale onrust en economische achteruitgang hebben steeds de deur geopend voor dictatoriale en/of totalitaire regimes, voorbeelden genoeg in de geschiedenis. Daarbij nog een beetje decadentie en poeffff.... weg beschaving...Europa is goed op weg.....


Gast

#268

2014-01-22 10:24

Geen moskee in ninove
want dat hoort hier niet maar wel in Istanbul of Marokko ofzooo !!!!!!!
Marnix

#269

2014-01-22 16:26

Aan tunnelgraver # 266 Ik weet niet wat ik verkeerd doe, maar reeds twee maal deze tekst ingetypt maar er verschijnt niet. Daarom deze weg geprobeerd.

Op 17 februari 2008 riep Kosovo de onafhankelijkheid uit, en onder de ogen van de NAVO-macht KFOR werden de kerken door de moslims in brand gestoken en liet men begaan… In onderstaande video een sfeerbeeld van de volgelingen van de “religie van de vrede” in actie.
Video: Muslims burn the Orthodox Church in Kosovo http://www.youtube.com/watch?v=aOZBDAYrEck
Dat was het begin van de uitroeiing van een oude christelijke cultuur in Kosovo … Europa! Minstens 74 kerken moesten eraan geloven, zie: http://www.emperors-clothes.com/churcpics/list.htm
Marnix

#270

2014-01-22 16:30

Aan tunnelgraver #266 vervolg (fout was dat ik maar 2 linken mag gebruiken - dus hier de derde als vervolg)
Vandaag worden de Orthodoxe kerken in Kosovo gebruikt al openbaar toilet en vuilnisbelt. http://inserbia.info/news/2013/12/orthodox-church-in-kosovo-turned-into-public-toilet-and-garbage-dump/ Zoek verder op Google met de zoekwoorden, Attacks, Church, Destroyed, Burn, Muslim, Kosovo, Indonesia, Egypt, enz. en laat u verwonderen en verder overtuigen van wie of wat de islam eigenlijk is en kom tot de conclusie dat de islam geen godsdienstvrijheid verdraagt.
tunnelgraver

#271 Re:

2014-01-22 22:01

#270: Marnix -  

 zoals reeds vermeld in het wiki citaat, inderdaad de islam is intolerant tegen elke andere godsdienst dan de hunne....

En als men rekening houdt dat ex-Joegoslavie niet ver van huis was (Europees gezien dan) kan men zich vragen gaan stellen wat ons hier nog te wachten staat. Ex-joegoslavie was slechts een eerste (grote) islamaanval op het Europese vasteland georchestreerd door : DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA.

74 kerken verbrand en vernield (Europa). Ze zullen daar niet stoppen.....Wereldwijd doen die onderontwikkelde apen niets anders dan stelselmatig iedere vorm van menselijke beschaving vernietigen, terwijl zij een totaal, in hun kraam passende, herschreven koran lezen, een leugenachtig boekske dat alleen maar dient om hun sadistische moordzucht en expansiedrang door terreur goed te praten. Toekomstbeeld: de "elite" die vanuit hun hoge ivoren torens neerkijken op de massa die zichzelf als beesten afslachten....Het enige wat daarvoor nodig is, is overal de islam binnenlaten......Sommige sf-films zitten er niet ver tegen...

De linken aanklikken loont zeker de moeite en leert ons dat de UN/Nato gewoon niets zal doen aangezien zij de orders krijgen om niets te doen als het in het kraam past van : DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA.........Wie verwonderd zich daar nog over ?????????

Dus zou men moeten opteren voor een Europese oplossing, onmogelijk dus want Europa is een satteliet van Amerika.

Zij trekken aan de koordjes, wij dansen....

Hoe miniem (op internationaal vlak) het verzet hier is te Ninove, des te meer moeten we volhouden, al was het maar om een eerste symbolische stap te zetten, GENOEG IS GENOEG.....

GEEN MOSKEE !!!!!! GEEN ISLAM!!!!!! GEEN VUUR AAN ONS PATRIMONIUM !!!!!!

Marnix
Gast

#272

2014-01-23 20:48

De moslims zijn gewelddadig vanwege de islam


Jesaja 05:20 “Wee hen die het kwade goed en het goede kwaad noemen; Wie duisternis tot licht stellen, en het licht tot duisternis van bitter zoet en van zoet bitter” (De Bijbel, Willibrord vertaling 1975 - blz.1069)
Moslims zijn gewelddadig vanwege de islam; de islam leert op zoveel manieren dat het kwaad goed is, terwijl het goede kwaad is, ze zien gewoon niet dat datgene wat ze hebben gedaan, verkeerd is, dit in navolging van het gedrag van hun “profeet” en de hun beloofde beloning in het paradijs.


Is het normaal dat een kind door hun hoofd wordt geschoten omdat ze naar school gaan?
Is het normaal dat vrouwen gestenigd worden omdat ze verkracht zijn geworden?
Is het normaal dat Islamitische vrouwen helemaal in het zwart bedekt van top tot teen lopen demonstreren, roepende dat westerse vrouwen hoeren zijn omdat zij geen boerka aan hebben?
Is het normaal dat de meeste criminaliteit gepleegd word door allochtonen? Dat België gevangenissen moet bij huren in het buitenland? Dat lichte straffen niet uitgevoerd worden?
Is het normaal dat “reine” dieren op vreselijke wijze, levend en niet verdoofd gekeeld worden, om dan het etiket “Halal” op gekleefd te krijgen?
Is het normaal dat vrouwen mishandeld worden in hun cultuur als ze niet doen wat er gezegd word... dat hun neus , hun lippen eraf worden gesneden of met zuur verminkt worden?
Is het normaal als mensen die naar een ander geloof converteren je de doodstraf krijgen?
Is het normaal dat moslims in hun Jihad, de gevangen tegenstaander doodt in plaats van krijgsgevangen te nemen?
Is het normaal dat met het werelderfgoed zomaar vernietigd wordt?
Is het normaal dat Moslims niets ontziend de kerken van de christenen vernietigen en in brand steken? (Zelfs met de Christenen erin opgesloten).
Dat je hier straks ook zo extreme moslim wet gaat krijgen als de Sharia?
De Islam verbiedt het drinken van alcoholische dranken anders krijg je straf?
De islam verbied genotsmiddelen zoals het roken van sigaretten anders krijg je straf?
De islam verbiedt het maken van muziek anders krijg je straf?
De islam verbiedt de cinema, toneel, concerten, festivals, enz. Is dat normaal?
De islam verbiedt het maken van kunst, tekeningen en het afbeelden van personen is verboden, daarvoor krijg je de doodstraf?
De Islam verbiedt vrouwen met de auto te rijden.
De islam verbiedt een vrouw alleen op straat te gaan, moet steeds vergezeld zijn van een familielid.
De islam gebiedt u tot een financiële bijdrage voor uw bescherming, bij weigering maken ze u een kopje kleiner.
En dat half Brussel en Antwerpen al uit moslims bestaat en dat wij over een aantal jaren gewoon als Vlaming in ons eigen land in de minderheid zijn. Is dat normaal?


“Zien jullie dan echt niet wat er gebeurd in de wereld onder de naam Islam?” (Geert Wilders)

tunnelgraver

#273

2014-01-23 21:14

MENSEN!!!!!!!! WORD WAKKER!!!!!!!!!!!


Gast

#274

2014-01-27 16:20

Ik maak me zorgen om ninove ,waar ik geboren ben,en om myn kinderen en klenkinderen voor de verfranzsing en de islam dat hier oprukt
tunnelgraver

#275

2014-01-28 11:15

wat onbegrijpelijk is : die Tania De Jonghe die volgens haar zeggen zo begaan is met het lot van de vrouw in de maatschappij, welnu diezelfde persoon verzet zich niet tegen een islamcultuur die de vrouw als minderwaardig beschouwt en wil ze zelfs toelaten om zich hier te nestelen als een insluipend gif, van contradictio gesproken, laat ons hier bij de volgende verkiezingen eens goed over nadenken.....