Formule 1 moet beschikbaar en betaalbaar blijven.

Sinds de komst van Max Verstappen is de populariteit van de Formule 1 in Nederland enorm toegenomen. Mede door de toegankelijkheid die Ziggo gecreëerd heeft konden veel mensen de Formule 1 volgen. Deze relative toegankelijkheid zal per 2022 gaan verdwijnen nu een investeerder de populariteit wil misbruiken voor winst. Naar verwachting kunnen de kosten voor abonnement voor de formule 1 erg in de papieren gaan lopen. Hierdoor zullen veel mensen deze sport niet meer gaan volgen. Gevolg, geen Nederlanders meer langs de circuits, geen inkomsten meer voor de circuits en de FOM. De langer termijn visie is dan ook ver te zoeken. 

Natuurlijk snappen we met zijn allen dat Formule 1 en andere sporten bestaan bij de gratie van de fans en de sponsoren. Maar dit mag niet ten kosten gaan van de betaalbaardheid van het kijken van live wedstrijden. Met zijn allen willen we dan ook pleiten dat de Formule 1 betaalbaar blijft zodat we deze mooie sport niet achter een enorm duur abonnement verdwijnt, omdat met de komst van Max Verstappen de Formule 1 eindelijk populair is geworden in Nederland!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Milan om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...