dresscode in annuntiata instituut veurne

 Sinds dat het weer warmer word, wilt iedereen zich wat minder warm aankleden. We willen dat iedereen, gelijk welke lichaamsbouw of gender, kan dragen wat ze willen zonder reacties te krijgen zoals : "doe een trui aan, want ik zie je schouder", "voor mij maakt het niet echt uit, maar de jongens he haha"...

Het is 'te verleidelijk' wanneer je een stukje huid ziet van je buik, te verleidelijk wanneer je je bovenbeen ziet, te verleidelijk als je je schouder laat zien & te verleidelijk wanneer je bh-bandje te zien is.

Iets dat velen niet begrijpen is het volgende : Je broek/rokje/kleedje moet tot aan de vingertoppen komen, maar dan zie je nogsteeds je knieën. Maar wanneer je een broek met gaten draagt, word je naar huis gestuurd om een andere broek aan te doen.

Onze vraag is : 'LIGT HET PROBLEEM DAN NIET BIJ JEZELF ?' Iedereen heeft een lichaam waar hij/zij trots op mag zijn. We leven in 2021 en iedereen wilt zichzelf goed voelen in zijn/haar eigen lichaam. Kledij speelt daar een grote rol bij. 

Dit begint bij velen aan te voelen als geseksualiseert worden.

Ook spreken wij de leerkrachten er over aan en toevallig genoeg zeggen ze "ik vind dat jullie gelijk hebben, MAAR DE REGELS MOGEN WE NIET BREKEN" of "ik vind ook dat jullie gelijk hebben, MAAR WE MOETEN JULLIE EROP AANSPREKEN"...

‼️Deze kleine verandering in het schoolregelement, is voor velen een grote verandering.‼️

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Esther Masscheleyn om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )