dierenvoedselbank en een hondenspeeltuin in de gemeente moerdijk en omgeving

wij ontvangen steeds meer signalen vanuit de trimsalon dat er behoefte bestaat aan een dierenvoedselbank in de gemeente moerdijk en eventueel aangrenzende gemeentes waar geen mogelijkheid is,voor mensen is de voedselbank er al maar de dieren worden een beetje vergeten terwijl deze voor heel veel mensen toch hun kindje zijn en hun vaak door de moeilijke periode waar zij in zitten doorheen helpen en dan maar te zwijgen over de sociale verantwoordlijkheden die zij hebben om ervoor te zorgen, nu horen wij ook vaak tja geen geld dan moet je niet aan dieren beginnen,maar wat doe je als deze al lange tijd hebt? een kind doe je ook niet weg toch? wij hebben zelf in de trimsalon al een regeling dat mensen van de minima 50% korting krijgen in de trimsalon op de behandelingen maar we willen meer kunnen doen! we willen zorgen dat ze wat meer ontlast worden financieel en dat deze huisdieren de verzorging en producten krijgen die zij horen te krijgen! dit inititatief is inmiddels ingediend bij de gemeente en we hopen middels deze petitie meer draagvlak te krijgen om het ook echt te kunnen realiseren! 

als tweede willen we graag een hondenspeeltuin realiseren in de gemeente moerdijk met op enkele dagen een dagopvang voor honden en speciale tijden voor puppy,s / kleine hondjes zodat deze veilig los kunnen en/of om te socialiseren zonder omver gelopen te worden,wij zijn ook van mening  dat deze uurtjes  ook bijzonder geschikt zijn om hier (ouderen) mensen die geen hondje meer  kunnen of mogen hebben de gelegenheid te bieden van de hondjes te genieten onder het genot van een drankje,tevens biedt de hondenspeelplaats de mogelijkheid voor bepaalde doelgroepen om vrijwilligerswerk te kunnen doen zodat het voor heel de gemeente een fijne ontmoetingsplaats zal zijn.

ons uiteindelijke doel is om deze 2 te combineren op 1 terrein zodat het beste resultaat behaald kan worden en we ook voor de minima dagen kunnen organiseren in de hondenspeeltuin. deze projecten worden niet gekoppeld aan de trimsalon maar staan op zich! 

de plannen zijn zoals gezegd al ingediend bij de gemeente en we zijn nu op zoek naar steun vanuit de gemeenschap en sponsoren/donateurs en hopen dan ook dat er veel positieve reacties op gaan komen zodat we de plannen kunnen realiseren !!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik linda toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...