De vissersclub VZW S.I.M. moet blijven bestaan

VZW Vissersclub S.I.M. (strafinrichting merksplas) Teken deze petitie als je vind, dat de vissersclub moet blijven bestaan, ook tijdens en na de verkoop en onder de zelfde voorwaarden als nu! (gebruiksovereenkomst met Directeur in 1995) De regie der gebouwen wil de visputten en onze kantine verkopen, en wil onder geen enkel beding hierover onderhandelen. Zij willen wel eenzijdig ons een tijdelijke huur overeenkomst laten betekenen, om de vissers te laten betalen voor de kantine, die wij op onze kosten hebben verbouwd. En wij moeten alles afstaan op 28 februari 2021. De  vernieuwde kantine hebben de vissers betaald en gemaakt. De vijvers zijn altijd onderhouden geweest door de vissers. En dit Voor een club met 200 leden, gepensioneerden, mindervaliden, jeugd, brandweer, kinderopvang en andere. Als je dan ziet hoe de regie alle gebouwen en gronden heeft laten vervallen, stel ik mij hier vragen bij!! En dan heb je nog de vervuiling, stort, asbest, vervuild zand, steenopslag met asbest en mazout!! De meeste mensen die hier passeren vragen zich af van wie dit stort is!! Wij, de gemeente en politie dringen al lang aan om dit te verwijderen, maar de regie is voor geen reden vatbaar!! Wij hebben ook andere instanties zoals de gemeente, in het werk gesteld om de visclub te behouden, maar wij denken met deze petitie meer druk te kunnen uitoefenen op de regie en de toekomstige koper. De vissers vissim1_1.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Jan Van Den Heuvel om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...