Coronavirus - RIVM neem a.u.b. onze gezondheid serieus!

Beste mensen van het RIVM,

 

Wij willen dat de gezondheid van ons en onze families niet te grabbel wordt gegooid door onverantwoord mensen terug te halen (en zelfs op eigen houtje naar huis te laten gaan) en deze niet te testen, maar op basis van een gesprek beoordeeld worden of zij wel of niet besmet zijn. Zij moeten gewoon getest worden!

Het is al in menig onderzoek naar voren gekomen dat mensen ook anderen kunnen besmetten zonder ziekteverschijnselen en ze zelfs zonder ooit zelf ziek te zijn geworden het virus bij zich kunnen dragen. 

Ook mensen die aangeven dat ze hebben gevlogen en klachten hebben ontwikkeld, die op besmetting kunnen duiden, moeten gewoon getest worden. 

Better safe then sorry! 

Namens de Nederlandse bevolking


Namens de bevolking van Nederland    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Namens de bevolking van Nederland toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...