Bevrijd Demi en Nirvana

Ben en Leoni van den brink wiens kinderen zijn afgepakt door de staat op onrechtmatige wijze en ook nog eens worden misbruikt, strijden met alle macht om hun 2 dochters Demi en Nirvana weer thuis te krijgen. Hier een foto van het gezin Brink. http://martinvrijland.files.wordpress.com/2013/02/fotofamilievandenbrink.jpg Hier een kort feiten overzicht van het geheel:

1. 2009. Ben van den Brink ontdekt dat zijn 2 dochters Demi en Nirvana worden misbruikt en mishandeld  door zijn schoonvader en zijn vrienden. Vlak daarna vertelt zijn vrouw dat haar hetzelfde is overkomen. Ben wil verhaal halen bij zijn schoonvader, die inmiddels de politie heeft gebeld, en wordt omsingeld door 11 politie auto’s.

2. 15 september 2009. Ben meldt zich bij politiebureau Alkmaar, wordt daar aangehouden en 6 maanden vastgezet wegens bedreiging schoonvader. Een invloedrijke man met veel contacten.
http://www.argusoog.org/corrupte-rechtsgang-ben-van-den-brink/

3. 24 september 2009. Terwijl Ben in de gevangenis zit worden Nirvana en Demi uit huis gehaald en overgebracht naar het OCK het Spalier in Zandvoort. Ben en Leonie zijn geschokt dat hun misbruikte kinderen ook nog eens uit het gezin worden gehaald. Contact met de kinderen is er nauwelijks. De schoonvader mag Demi en Nirvana gewoon bezoeken.

4. In deze periode, zij is alleen thuis, wordt Lenonie herhaaldelijk verkracht door haar vader en een aantal van zijn vrienden, waarbij meerdere keren een politieagent uit Schoorl betrokken is.

5. Begin november 2009. Arts van OCK Het Spalier onderzoekt beide meisjes en stelt mogelijk sexueel misbruik vast.

6. 23 maart 2010 komt Ben weer vrij.
Bij zijn vrouw Leonie komen steeds meer ervaringen los die zij jarenlang heeft weggedrukt, waaruit blijkt dat zij door meerdere families in de woonplaats is misbruikt. Ook andere kinderen uit deze families werden uitgewisseld in misbruikkringen, bij velen al generaties lang. Voor Ben was dit niet te behappen. Hij wist niet wat hem overkwam.

7. Ben speurt verder, nu met hulp en zoekt de publiciteit op. Schakelt Europol, Stichting Morkhoven en Scotland Yard in. Ondervraagt diverse medewerkers van (9) verschillende instanties in het land, post op diverse plaatsen. Hieruit blijkt dat meerdere kinderen bij OCK het Spalier sexueel misbruikt worden. De instantie doet alles om dit te ontkrachten. Bovendien blijkt uit deze onderzoeken dat kindermisbruik bij instanties ongekend groot is.

Er wordt door onderzoekers verbanden gelegd tussen pedo-netwerken en het structureel sexueel misbruik van kinderen. De vraag werpt zich op of er sprake is van kinderhandel in Nederland.
http://www.argusoog.org/thema-uitzending-buro-jeugdzorg-het-vervolg-2/ .
Beluister 3e uur Ben van den Brink en Nico mul voor details bovenstaande. Mensen die kinderen van Ben en Leoni zijn onrechtmatig afgepakt door de staat en gaan door een hel. Wij gaan er voor zorgen met 40.000 handtekeningen dat deze kwestie aandacht krijgt, zodat de kinderen bevrijd kunnen worden, en weer terug kunnen keren naar vader Ben en moeder Leoni. Teken de petitie!
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )