BEHOUD RIJKSMONUMENT MARIENHOF DOOR VERHUIZING FA. BLIJDORP

De bedrijven “Blijdorp Veevoeders” en “Weiderund” zijn beide gevestigd aan de Smitsweg te Westmaas. 

Aangezien de eigenaren van de firma Blijdorp hebben aangegeven de onderneming te staken, zou de Firma Weiderund graag de activiteiten (verkoop veevoer)  van “Blijdorp” overnemen. 

Hierdoor ontstaat, naast de verkoop van vlees en zuivel, een uitbreiding van de activiteiten. Deze zijn nodig voor de exploitatie van “Weiderund”, waardoor het monumentale pand “De Marienhof” gerestaureerd en daarmee behouden kan worden.  

Wilt u ook dat de Marienhof  uit 1597 gerestaureerd wordt (en hierdoor behouden blijft) en de functie van Blijdorp gecontinueerd wordt,  teken dan onderstaande petitie.

Alvast bedankt.

Adriaan en Sjanie Blijdorp (Blijdorp Veevoeders)

Marcel en Esther Quartel (De Marienhof – Weiderund)


Esther Quartel Weiderund Westmaas    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Esther Quartel Weiderund Westmaas om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )