Red de zandweg!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Zandweg blijft!

2021-06-30 13:30:09

Beste ondertekenaar van de petitie ‘Red de zandweg!’   Wij hebben goed nieuws te melden. Onze acties voor behoud van de natuurhistorische en landschappelijke waarde en de biodiversiteit zijn beloond. Gisteren, 29 juni, hebben bestuurders van de provincie Gelderland en de gemeente Lochem een  besluit genomen over de fietsverbinding tussen Harfsen en Epse. Op basis van de variantenstudie en de reacties uit de omgeving hebben ze gekozen voor een verbetering van de fietsverbinding langs de provinciale weg N339. Dit betekent dat onze zandwegen gespaard blijven. Voor meer informatie: www.gelderland.nl/N339-Fietsverbinding-Harfsen-Epse   Wij danken jullie voor alle steun en aanmoediging.   Namens het comité ‘Red de zandweg’


Cora Burger, Actiegroep Red de zandweg

Status 'Red de zandweg' per 8 maart 2021

2021-03-08 10:58:09

Beste ondertekenaar van de petitie ‘Red de zandweg’   

Inmiddels hebben  zo’n 1.550 mensen onze petitie ondertekend. Daar zijn we erg blij mee! Afgelopen woensdag, 3 maart, hebben we de petitie, plus een bloemlezing van de treffendste opmerkingen, overhandigd aan Provinciale Staten van Gelderland. Zij hebben het in ontvangst genomen en beloofd dat ze onze bezwaren zullen ‘meenemen’ in de besluitvorming.

Aandacht in de media De Stentor heeft een artikel gewijd aan onze actie, evenals het televisieprogramma Hart van Nederland. Je kunt het hier terugkijken. Het wachten is nu op de beslissing van de provincie. We houden je op de hoogte.  

Cora Burger, Actiegroep Red de zandweg


Cora Burger, Actiegroep Red de zandweg

Nieuwe update Red de Zandweg

2021-02-15 11:35:07

Beste ondertekenaar van de petitie ‘Red de zandweg’  

Al bijna 1.350 handtekeningen!

Het aantal mensen dat de petitie heeft ondertekend is ronduit overweldigend.   Samen met bijna 1.350 mensen, van wie jij er één bent, zijn we nu een sterke groep bevlogen ‘redders van de zandweg’. En dat aantal groeit nog steeds! 

Samen sterk We zijn blij met alle opmerkingen die jullie bij de handtekeningen hebben geplaatst. Daaruit spreekt een grote betrokkenheid en vooral ook liefde voor de zandweg.

Hoe nu verder? De petitie gaan we binnenkort aanbieden aan de provincie Gelderland. De bestuurders krijgen van ons de lijst van alle handtekeningen én een bloemlezing van de scherpste en origineelste opmerkingen onder ogen.  

Wat kun jij nog meer doen? De provincie vraagt ieders mening via een reactieformulier op de eigen website. Het is van groot belang dat zoveel mogelijk mensen het formulier invullen.

De directe link naar het reactieformulier werkt mogelijk niet. In dat geval kun je via de algemene informatiepagina, op het reactieformulier terechtkomen

Let op: zo werkt het reactieformulier Je moet je voorkeursvariant aangeven door middel van het cijfer 1 t/m 5, waarbij 1 de hoogste score is en 5 de laagste. Dat kan verwarrend zijn, dus let op! Je hoeft niet bij alle varianten een score in te vullen. Wij denken dat overal een score invullen de beste optie is. Dan zouden de varianten Oude Larenseweg en Driekieftenweg beide een 5 moeten krijgen en de drie varianten van de Lochemweg een 1, 2 of 3. 

Samengevat: door het reactieformulier in te vullen zet je de petitie nog meer kracht bij en kun je de provincie Gelderland direct overtuigen. Vul het reactieformulier in, uiterlijk 18 februari.

Het actiecomité ‘Red de zandweg’ Cora Burger  


Cora Burger, Actiegroep Red de zandwegDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...