NEE TEGEN 1,5 METER

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Campagne tegen het 'Nieuwe Normaal'

2020-08-16 19:08:03

Lieve mensen, naast de lopende acties hebben we besloten te gaan starten met een grootschalige campagne tegen het nieuwe normaal. Een campagne om mensen te laten ontwaken, en zelf te laten ervaren dat het 'nieuwe normaal' buitenproportioneel is. Tijdens deze campagne zal er ook veel aandacht uit gaan naar jongeren. Veel jongeren leven onder een enorme groepsdruk en durven daarom uit angst vaak ook niet voor hun standpunt op te komen. Door middel van verbinding te brengen willen we deze jongeren, maar ook ieder ander laten weten dat angst om je stem uit te durven spreken niet nodig is en dat het draagvlak velen malen groter is dan dat er nu gedacht wordt. Denk aan bijvoorbeeld; Flyeren op scholen, bereik creeëren op Insta (waar jongeren veel meer aanwezig zijn dan op FB), reclamespotjes, influencers, en nog heel veel andere dingen die op dit moment uitgewerkt worden. Om dit alles te kunnen realiseren zijn we volledig afhankelijk van donaties zodat we dit geluid zo breed mogelijk kunnen verspreiden. Daarom zouden we blij zijn met elke kleine donatie die u kan missen. Het is ook belangrijk om de vele doelgroepen te bereiken die niet aanwezig zijn op social media en deze mensen te kunnen voorzien van informatie dat het dagelijkse journaal hun niet bied. 
Samen staan we op tegen het nieuwe normaal!

https://getfunded.nl/campagne/11754-campagne-tegen-het-nieuwe-normaal


Leroy V

Campagne tegen het 'Nieuwe Normaal'

2020-08-16 15:31:37

Lieve mensen, we hebben besloten te gaan starten met een grootschalige campagne tegen het nieuwe normaal. Een campagne om mensen te laten ontwaken, en zelf te laten ervaren dat het 'nieuwe normaal' buitenproportioneel is. Tijdens deze campagne zal er ook veel aandacht uit gaan naar jongeren. Veel jongeren leven onder een enorme groepsdruk en durven daarom uit angst vaak ook niet voor hun standpunt op te komen. Door middel van verbinding te brengen willen we deze jongeren, maar ook ieder ander laten weten dat angst om je stem uit te durven spreken niet nodig is en dat het draagvlak velen malen groter is dan dat er nu gedacht wordt. Denk aan bijvoorbeeld; Flyeren op scholen, bereik creeëren op Insta (waar jongeren veel meer aanwezig zijn dan op FB), reclamespotjes, influencers, en nog heel veel andere dingen die op dit moment uitgewerkt worden. Om dit alles te kunnen realiseren zijn we volledig afhankelijk van donaties zodat we dit geluid zo breed mogelijk kunnen verspreiden. Daarom zouden we blij zijn met elke kleine donatie die u kan missen. (Doneren kan via de link onderaan dit bericht). Het is ook belangrijk om de vele doelgroepen te bereiken die niet aanwezig zijn op social media en deze mensen te kunnen voorzien van informatie dat het dagelijkse journaal hun niet bied. 
Samen staan we op tegen het nieuwe normaal!

https://getfunded.nl/campagne/11754-campagne-tegen-het-nieuwe-normaal


Leroy VDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

  • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
  • Neem contact op met uw vrienden
    1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
    2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
    3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...