Doe Batman postuum eer aan

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Crowdfunding

2019-07-23 07:44:00

Goedemorgen, ik heb morgen een gesprek met een politieke partij uit Rijswijk over Batman. De gemeente rijswijk staat misschien niet onwelwillend tegenover een monument maar dan wel in de vorm van een beeld ofzo.

Dit zal dan echter wel uit eigen middelen gefinancierd moeten worden (crowdfunding) omdat de gemeente daar geen middelen voor heeft.

Hoe staan jullie tegenover een eventuele crowdfunding actie?

Gr Michel


M M

Verzoek vanuit facebook

2019-07-15 11:18:31

Beste ondertekenaars,

Vanuit facebook heeft mij het volgende verzoek bereikt wat ik bij deze deel voor personen die daar interesse in hebben.

Een massale opkomst lijkt mij een verzoek voor hogere straffen extra kracht bijzetten.

Michel20190715_131812.png


M M

Verdere verloop

2019-07-07 05:21:34

Beste medestrijders,

De petitie blijft open staan want ook al hebben we ruim 30.000 handtekeningen, dat is bij lange na niet genoeg om de politiek te gaan bewegen iets aan de wet te gaan veranderen. Ik wil jullie dus berzoeken om bij ieder bericht wat jullie tegenkomen over dierenmishandeling, verwaarlozing of gewoonweg moord de link naar de petitie te vermelden zodat deze actueel blijft en het aantal ondertekenaars blijft groeien.

Er staat bij één van de berichten door iemand vermeld dat hij of zij geld gestort heeft voor een monument voor Batman, en wat er met dat geld gebeurd? Ik kan met de hand op mijn hart vertellen dat er absoluut nog geen rekeningnummer is hiervoor, er uit mijn naam nog geen geld gevraagd is en dit pas eventueel zou gaan gebeuren als wij toestemming hebben van de gemeente Rijswijk voor een eventueel monument (schilderij)

Michel


M M

AD

2019-07-05 17:05:40

M M

Voor de duidelijkheid

2019-07-04 10:07:53

Geachte mensen ik voel me genoodzaakt toch nog even te reageren. Ik ben NIET gestopt met mij inzetten voor deze zaak want de petitie loopt gewoon door, ik ben gestopt met de zaken rondom de petitie omdat het niemand (BN'ers, politici, dierenorganisaties) ene moer kan schelen, en omdat ik weiger nog langer dit soort reacties over me heen te krijgen (zie foto) 

MichelScreenshot_20190704-120511.pngScreenshot_20190704-120527.png


M M

Laatste aankondiging

2019-07-03 10:33:05

Beste mensen,

Ik heb besloten te stoppen met de strijd die ik tot nu toe voer. Als je je in wilt zetten tegen dierenleed wordt je aan alle kanten tegengwerkt, gedemotiveerd en beledigd want het aanspreken van politici op hun verantwoordelijkheden is blijkbaar veel erger dan het vermoorden van onschuldige dieren.

Ik heb het tot nu toe gedaan zoals dit voor mij goed voelde en sta achter elke letter en iedere daad, maar ik ben niet gekke Henkie dat ik als een Don Quichot in vrijwel mijn eentje tegen windmolens blijf vechten, terwijl het voor het merendeel van Nederland blijkbaar te veel moeite gevraagd is om meer te doen dan enkel simpel een petitie te ondertekenen.

Bedankt aan de mensen die wel achter mijn gevecht stonden en zich daar ook voor in wilde zetten, jullie reacties waren hartverwarmend.

Deze petitie blijft uiteraard open staan voor ondertekening want dat is het minste wat ik nog kan doen voor dieren als Batman die door de monsters uit onze maatschappij een gruwelijke dood zijn gestorven.

Michel


M M

Helaas

2019-07-03 09:59:48

20190703_120610.pngIk ga er verder niets over zeggen, antwoord zegt genoeg.Screenshot_20190703-114846.png


M M

Update

2019-07-03 05:11:03

Onderstaande email vanmorgen verzonden naar Henny Huisman

 • Goedemorgen Henny, 

  Zou ik even 5 minuten van je tijd mogen hebben voor een programma idee met een goede doelen achtergrond?

  Ik weet dat jij een dierenliefhebber bent en je zal vast wel lezen of horen dat er steeds meer zaken van dierenmishandeling zijn in Nederland zoals recent de zaak rond de dood gevonden hond Batman.

  Om de politiek te gaan bewegen hogere straffen te zetten op dierenmishandeling en een dier voor de wet te benoemen tot levend wezen en niet een ding of goed, ben ik een petitie gestart die inmiddels meer dan 27000 keer is getekend in een week tijd.

  Ik probeer uiteraard zoveel mogelijk aandacht te genereren hiervoor en nu dacht ik zou het niet heel leuk zijn om nog 1x een soundmixshow te organiseren met de sterren van toen ( Gerard Joling, Kees Rietveld, Peter Douglas etc etc) en deze show de soundmixshow, zing voor het dier te noemen en hier een inzamelingsactie aan te verbinden t.b.v. de dierenbescherming, de dierenasiels en de dierenambulance.

  Ik denk dat heel veel Nederlanders het in deze roerige tijden sowieso weer leuk vinden om nog eens ouderwets de soundmixshow te zien, te horen hoe het nu met deze sterren gaat, en als daar ook een goed doel aan zit is dat een win/win situatie.

  Er wordt zoveel voor mensen gedaan, waarom niet eens een keer voor dieren?

  Ik hoor graag van je.

  M v g Michel Mulder

  https://www.petities24.com/doe_batman_postuum_eer_aa

 
 
 

M M

Voor wie het wil... delen

2019-07-02 14:48:02

Omdat ik niet al jullie mailadressen of fb gegevens heb plaats ik hem hier om eventueel te delen.

 

MAG IK MIJ VOORSTELLEN?

Mijn naam is Rakker.
Volgens sommigen ben ik een guitig typje, maar volgens anderen een rondlopende vlooienbaal.
Ik beschik over kwaliteiten en eigenschappen die mij naadloos naast mijn 'bazinnetje' plaatsen, en je zou welhaast zeggen dat ik over meer menselijke kwaliteiten beschik dan de meeste mensen op deze planeet.

Als ik 's morgens mijn 'bed' uitkom, dan heb ik precies hetzelfde ritueel van koffie en rekken en strekken - lees een bak water en mijn eerste ochtendrondje - als mijn vrouwtje om enigszins wakker te worden..... en daarin lijk ik net een mens.
Na het eerste ochtendrondje moet er uiteraard ook gelijk wat eten in, ik heb tenslotte buiten net ruimte gemaakt door een dikke bolus te draaien, want net als een mens - jawel daar is het weer - ga ik dood als ik niet op regelmatige basis voedsel tot mij neem.

Als het onweert, of als ik hard vuurwerk hoor, dan kruip ik uit angst - jawel een menselijke eigenschap - het liefst zo dicht mogelijk tegen mijn vrouwtje aan voor beschutting en troost..... precies zoals een kind ook zou doen.

Op het moment dat mijn vrouwtje de deur uit gaat blijven mijn droevige ogen constant op de deur gericht, tot ik het overbekende geluid van de sleutel in de toegangspoort hoor als teken dat zij terug is, en dan gaat mijn staartje spontaan kwispelen uit vreugde en plezier - wederom menselijke eigenschappen - vanwege het feit dat zij terug is.

Als ik mijn eten te gulzig naar binnen werk kan ik mij verslikken, of gevoelens van buikpijn ervaren - heee verrek, weer net als een mens - en als ik in een onbewaakt ogenblik de toegang zou krijgen tot een fles Whiskey..... nnnoouu danne w ww wwweeetttuuh jjjulllie het wel, hik.

Als mijn vrouwtje zich niet goed voelt dan voel ik dat en probeer ik extra lief voor haar te zijn, en haar te troosten, net zoals een menselijke partner zou doen - ja ik weet het, het wordt vervelend - die beschikt over gevoelens van empathie en zorgzaamheid.

Ik heb, net als de mens, soms gevoelens van angst als ik op bezoek moet bij de dokter, en gevoelens van opluchting als ik er weer vandaan kom....... u raad het al, net als de mens.
Mijn bloed kan stromen, mijn botten kunnen breken en mijn tanden, ledematen, vacht en mijn gehoor en zicht worden minder met het stijgen der jaren, en daarin ben ik ook exact het spiegelbeeld van de mens.

Nu vraag ik mij met mijn 'hondenverstand' af..... als ik al deze menselijke eigenschappen, kwaliteiten en eigenaardigheden in mij verenig, waarom ben ik dan volgens de politiek en de wet een ding? Een goed? Oftewel een gebruiksvoorwerp onder eigendom?

Bloed ik niet net als de mens? Ik heb een koelkast nog nooit zien bloeden!
Ervaar ik geen pijn net als de mens? Ik heb een grasmaaier hier nog nooit over gehoord!
Ken ik geen angst net als de mens? De enige 'angst' voor een magnetron is vies worden!
Ben ik niet vrolijk net als de mens? Ik heb de elektrische fiets nog nooit op een mop betrapt!

De mens heeft een groep 'kwaliteiten' waar ik echter nooit over zal beschikken en dat is hypocrisie, achterbaksheid en pure slechtheid.
Al die politici die zich laten fotograferen met hun 'beste vrienden' de eigen huisdieren, weigeren alle andere dieren buiten hun eigen voordeur te beschermen en voor de wet te benoemen als levende wezens...... hypocrisie.
Al die BN'ers die voor iedere scheet media aandacht zoeken en schande spreken over al het menselijk leed op deze wereld, zwijgen bij toenemend dierenleed....... achterbaksheid.
En al die 'mensen' die dieren kunnen mishandelen, aan bomen kunnen vastbinden , in het water kunnen verdrinken of laten verhongeren, om daarna weer een nieuw exemplaar aan te schaffen....... pure slechtheid.

Met mijn hondenverstand zeg ik dat de mens nog niet in de schaduw mag staan van de kwaliteiten van dieren betreffende trouw, moed, loyaliteit en eer, en ik zeg dat ik niet over menselijke kwaliteiten beschik maar dat de goede mensen over dierlijke kwaliteiten beschikken.

Laat mijn vriend Batman niet voor niets gestorven zijn, teken de petitie: doe batman postuum eer aan op petities24.com.20190702_151656.png


M M

Moe

2019-07-02 09:52:40

Ik ben momenteel even leeg en moe.

Het is niet te geloven hoeveel negatieve reacties je ook krijgt op een goed initiatief en hoeveek bereidwilligheid er is om ECHT iets te doen. 

Ik heb diverse media aangeschreven en buiten een negatieve reactie van de Volkskrant heb ik verder van niemand een reactie gekregen.

Heb allerlei dierenorganisaties of partijen aamgeschreven maar geen van allen willen de petitie promoten, je krijgt alleen te horen dat je hem zelf mag plaatsen en dan kom je ergens in een achteraf hoekje of op een onvindbare plaats te staan.

Heb hart van Nederland aangeschreven.... geen reactie.

Gemeente Rijswijk aangeschreven...... geen reactie.

Mensen in de muziekwereld aangrschreven om te kijken naar de mogelijkheid voor een benefietconcert ..... geen reactie.

Het interesseert werkelijk geen enkele media, instantie, politieke partij, BN'er of wat dan ook wat er voor vreselijke dingen met onschuldige dieren plaatsvinden en ik walg momenteel even van dit land.

Het enige wat wij kunnen doen is deze petitie blijven delen en ondertekenen tot hij aantallen bereikt waar niemand meer omheen kan.

Michel


M MDeel deze petitie

Help deze petitie om meer handtekeningen te krijgen.

Hoe een petitie promoten?

 • Deel de petitie op uw Facebook-muur en in groepen die verband houden met het onderwerp van uw petitie.
 • Neem contact op met uw vrienden
  1. Schrijf een bericht waarin u uitlegt waarom u deze petitie hebt ondertekend, aangezien mensen eerder geneigd zijn om te ondertekenen als ze begrijpen hoe belangrijk dit onderwerp is.
  2. Kopieer en plak het webadres van de petitie in uw bericht.
  3. Stuur het bericht via e-mail, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram en LinkedIn.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...