WINKELS OPEN = VEILIGE HORECA OPEN

33AD4580-723B-429F-BF91-7C2E12F7D01E.jpegWINKELS OPEN = VEILIGE HORECA OPEN!
Alle horeca waar je veilig aan een tafel kunt zitten en waar voldaan wordt aan de coronaregels, moeten en kunnen veilig weer open op het moment dat de winkels ook weer open gaan. Deze horecabedrijven zijn veilig ingericht en handhaven de geldende veiligheidsmaatregelen, zoals 1,5 meter afstand, mondkapjes, qrcode.  Slechts 2.9% van de besmettingen vonden plaats bij horeca. Veelal bij incidenten. Niet in de dagenzaken, restaurants, hotels en op het terras. DUS: WINKELS OPEN = VEILIGE HORECA OPEN

Teken dit als je het er mee eens bent en deel het. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik VEILIGE HORECA om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )