Toko Mee Sin moet blijven

Wij willen dat Toko Mee Sin blijft!

Toko Mee Sin zit al 40 jaar op dezelfde plek in het Hilvertshof en is al jaren een begrip in Hilversum en omringende steden. Helaas moet deze unieke kruidenwinkel in het nieuwe jaar plaats gaan maken voor een niet nader omschreven trendy kleding- of schoenenwinkel, omdat Toko Mee Sin niet meer zou passen in het beeld dat Kroonenberg Groep voor ogen heeft. 

"Variatie is erg belangrijk, want wie gaat er nu voor H&M, Kruidvat of Blokker speciaal naar Hilvertshof? Deze winkels vind je bijna letterlijk op elke straathoek van elke stad. Er wordt wat dit betreft [door Kroonenberg Groep] te weinig rekening gehouden met de wensen van de consument."

Middels deze petitie willen wij, klanten en medestanders van Toko Mee Sin en inwoners van Hilversum, aan Kroonenberg Groep duidelijk maken dat het niet altijd om 'trendy' of 'hip' hoeft te gaan, en dat variatie in het winkelbeeld juist de sleutel tot succes is. Toko Mee Sin hoort dan ook als geen andere winkel thuis in het straatbeeld van Hilversum. Teken deze petitie als je het hiermee eens bent en vindt dat Toko Mee Sin nog langer in Hilvertshof zou moeten blijven. Laat alsjeblieft je stem horen!

Like ook de Facebookpagina Toko Mee Sin moet blijven om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen omtrent Toko Mee Sin. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Z. Karamat Ali toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...