Toko Mee Sin moet blijven

Wij willen dat Toko Mee Sin blijft!

Toko Mee Sin zit al 40 jaar op dezelfde plek in het Hilvertshof en is al jaren een begrip in Hilversum en omringende steden. Helaas moet deze unieke kruidenwinkel in het nieuwe jaar plaats gaan maken voor een niet nader omschreven trendy kleding- of schoenenwinkel, omdat Toko Mee Sin niet meer zou passen in het beeld dat Kroonenberg Groep voor ogen heeft. 

"Variatie is erg belangrijk, want wie gaat er nu voor H&M, Kruidvat of Blokker speciaal naar Hilvertshof? Deze winkels vind je bijna letterlijk op elke straathoek van elke stad. Er wordt wat dit betreft [door Kroonenberg Groep] te weinig rekening gehouden met de wensen van de consument."

Middels deze petitie willen wij, klanten en medestanders van Toko Mee Sin en inwoners van Hilversum, aan Kroonenberg Groep duidelijk maken dat het niet altijd om 'trendy' of 'hip' hoeft te gaan, en dat variatie in het winkelbeeld juist de sleutel tot succes is. Toko Mee Sin hoort dan ook als geen andere winkel thuis in het straatbeeld van Hilversum. Teken deze petitie als je het hiermee eens bent en vindt dat Toko Mee Sin nog langer in Hilvertshof zou moeten blijven. Laat alsjeblieft je stem horen!

Like ook de Facebookpagina Toko Mee Sin moet blijven om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen omtrent Toko Mee Sin.