Zorgbonus voor ALLE coronacrisis medewerkers GGDHN

Opmerkingen

#1

GGDHN medewerkers die zich hebben ingezet ter bestrijding van Covid-19 verdienen een eerlijke beoordeling volgens de opgestelde criteria van de Rijksoverheid. Ze behoren de zorgbonus te ontvangen waar ze volgens de Rijksoverheid recht op hebben.

Micha de Groot (Alkmaar, 2020-11-15)

#2

Zorgbonus voor medewerkers die op de locaties hebben doorgewerkt tijdens Covid-19. En zeker zijn blootgesteld aan de risico's' (zonder bescherming).

Margriet Otten van der Wiel (Stompetoren, 2020-11-16)

#4

Mijn collega's hier gewoon recht op hebben!

Yvonne Ter Bocht (Warmenhuizen, 2020-11-16)

#9

Ik onderteken deze petitie omdat ik van mening ben dat een werkgever dient op te komen voor haar medewerkers, zeker aangezien deze medewerkers ruim voldoen aan de door de overheid opgestelde voorwaarden voor het toekennen van de zorgbonus. GGD Hollands Noorden laat zien dat je waardering hebt voor je eigen medewerkers en kom daar voor op!

Sandra Commandeur (Wognum, 2020-11-16)

#10

Ik onderteken de petitie omdat wij ons met z'n allen hebben ingezet vanaf de start van de Corona crisis en nog steeds inzetten. Dit betekent dat we ook met z'n allen deze zorgbonus horen te krijgen!

Anja Ooteman (Zuid-Scharwoude, 2020-11-16)

#13

ik vind dat iedereen die meegeholpen heeft rondom de strijd tegen het corona virus recht heeft op een bonus. Ook degen die hebben ingevallen voor degene die bijv naar de teststraat gingen of door collega's die zelf corona hebben gekregen waardoor er veel is overgenomen, dit staat ook zo omschreven bij de rijksoverheid.

mariska terlouw (julianadorp, 2020-11-16)

#21

Ik vind dat juist de mensen aan de " frontlinie " een bonus verdienen

Carla Prijs (Wieringerwerf , 2020-11-16)

#22

Ik kopieer van Mariska: ik vind dat iedereen die meegeholpen heeft rondom de strijd tegen het corona virus recht heeft op een bonus. Ook degen die hebben ingevallen voor degene die bijvoorbeeld naar de test straat gingen of door collega's die zelf corona hebben gekregen waardoor er veel is overgenomen, dit staat ook zo omschreven bij de rijksoverheid.

Eline Jonkers (Alkmaar, 2020-11-16)

#25

Ik teken omdat ik vind dat gezien de voorwaardes die gesteld worden door de regering het PGA team ook voor de bonus in aanmerking moet komen.

inez schaapherder (heemskerk, 2020-11-16)

#26

ik vind dat de collega's die zich met hart en ziel hebben ingezet het verdienen om deze bonus te krijgen als blijk van waardering. Zonder deze medewerkers had de GGD het werk nooit kunnen klaren.

paulien Ruiter (Winkel, 2020-11-16)

#27

De wijze van de aanvraag voor toekenning onjuist en niet objectief is verlopen.

Marjon Andela (Langedijk , 2020-11-16)

#28

Ik onderteken deze petitie omdat deze bonus juist is ingesteld voor de collega's die zich volop in hebben gezet. Niet alleen in het ziekenhuis, maar ook bij de GGD

Franca Peerdeman (Zwaag, 2020-11-16)

#31

omdat ik vind dat mijn collega's JVP die in de frontlinie hebben gestaan met corona testen recht hebben op deze bonus.

Ada de Moel (Oudesluis, 2020-11-16)

#32

Ik onderteken omdat ik vind dat de GGD medewerkers zich keihard hebben ingezet om de Covid-19 crisis te bezweren. Nu, maar zeker ook helemaal in het begin toen de risico's groot waren en de kennis haast niet aanwezig. Wij gingen desondanks blind op pad, in het belang van onze maatschappij. De regering vindt dat dit beloond mag worden, Nederland vindt dat dit beloond mag worden, dus het is naar mijn idee volkomen onterecht dat de GGD hier niet in meegaat.

Stephanie Gorlée (Zwaag, 2020-11-16)

#42

Ik het verhaal van M. Klant heb gelezen .Meerdere collega's hebben zich op een vergelijkbare manier ingezet en daardoor m.i. recht op de zorgbonus.
Ik wil hiermee opkomen voor deze collega's

Ada Ots (Den Helder, 2020-11-16)

#44

Ik ben het volledig eens, iedereen die zich heeft ingezet binnen de organisatie verdient deze zorgbonus.

Tamara Den Brok (Schagen, 2020-11-16)

#51

Ik onderteken omdat ik het niet terecht vind dat onze GGD niet de moeite neemt om zijn medewerkers die hard werken in deze periode te zien en te ondersteunen. Niet alleen in de test straat, maar ook mensen die in het kritieke proces geplaatst zijn moesten naar cliënten die een risico vormen voor de eigen veiligheid van de medewerker. Het daardoor niet meer kunnen mantelzorgen nam ik voor lief, maar dat een minister aangeeft "alle zorgmedewerkers" en onze GGD dit niet zo ziet. Stelt mij teleur

Jojanneke van Langen (Wognum, 2020-11-16)

#61

Mensen in de zorg hebben recht op een extraatje.

Stephanie Kruitbosch (Antwerpen, 2020-11-16)

#64

ik onderteken omdat ik het hier mee eens ben.

Ilja Tijm (Tuitjenhorn, 2020-11-17)

#66

Ik graag de saamhorigheid binnen de GGD terug wil en er te snel criteria door de organisatie zijn opgesteld wie in aanmerking komen voor de bonus, deze criteria zijn discutabel. Ook collega's die niet aan de 30 overuren komen hebben een uitzonderlijke prestatie geleverd.

Ellen Labree (Castricum, 2020-11-17)

#69

IK onderteken omdat ik heb gezien hoe hard, en buiten alle gangbare tijden , mijn collega,s voor BCO en teststraat werken.

erna res (Alkmaar, 2020-11-17)

#70

Ik onderteken omdat ik vind dat iedereen gewaardeerd dient te worden

Sasja Laan (De Goorn, 2020-11-17)

#79

Ik vind dat degene die risico hebben gelopen door de coronacrisis en zich in hebben gezet voor de volksgezondheid recht hebben op wat hen toekomt. De gestelde criteria door de overheid moeten hiervoor aangehouden worden en er zouden niet nog zelf dingen bij verzonnen moeten worden.

Kirsten Lonnee (Alkmaar, 2020-11-17)

#83

Ik onderteken omdat alle medewerkers binnen de GGD HN die zich ingezet hebben voor de bestrijding v aan Corona voldoen aan de gestelde eisen. We hebben het met elkaar opgezet en draaiende gehouden tot dat er mensen aangenomen konden worden om het over te nemen. We waren er voor elkaar. Indien deze medewerkers deze loyaliteit en inzet niet hadden getoond had de GGD HN alle opgedragen acties vanuit de regering niet kunnen uitvoeren. Hoe klein en groot de inzet dan ook is geweest. Dit mag gewaardeerd en beloond worden. Laat de beoordeling over aan de rijksoverheid en ga als GGD HN niet zelf op die stoel zitten. Hiermee voorkom je teleurstellingen bij de medewerkers.

Mariska Gouwenberg (Schagen, 2020-11-17)

#85

Ik vind dat al mijn collega's die zich keihard hebben ingezet bij de coronabestrijding de bonus verdienen; los van de overuur norm, want dat zorgt voor een scheef beeld. Mensen met een kleiner contract konden veel makkelijker overuren maken én ons werd verteld zo min mogelijk overuren te maken. De mensen die wél overuren hebben gemaakt worden daar nu voor beloond en de anderen, die zich ook dag in dag uit hebben ingezet niet. Dat vind ik niet zuiver.

Ilse Buddingh (Hoogkarspel, 2020-11-17)

#86

Als je aan de voorwaarden voldoet heb je er recht op.

Ben Hoebee (Alkmaar, 2020-11-18)

#88

De minister heeft criteria opgesteld voor het ontvangen van een zorgbonus. Door scherpere criteria te hanteren dan de minister, komt het management van de GGD Hollands Noorden niet op voor de belangen van de werknemers.

Anonieme Dokter (Alkmaar, 2020-11-18)

#89

Ik onderteken omdat mij dit als onrecht overkomt en ik zie dit graag gecorrigeerd.

Patricia Seders (Zaandam, 2020-11-18)

#92

Ik onderteken omdat ik vind dat de GGD de bonus breder had moeten trekken. Ook binnen de JGZ is hard gewerkt met onduidelijke risico's.
Ik heb zelf al VoorZorg verpleegkundige bezoeken gebracht aan risico gezin, daar gemotiveerd om aan de regels te houden maar ook uitgelegd wat covid is. Dit zijn de meiden die nog aan het feesten in van der valk waren. Ook veel geregeld aan extra opvang voor kinderen en gewerkt met de gezinnen waar huiselijk geweld door isolatie een groot risico is . ONGELOVELIJK DAT DIT NIET GEWARDEERD IS DOOR MIJN ggd !

danielle groot (opperdoes, 2020-11-18)

#100

Ik werk zelf bij een afdeling van de GGD waarbij de bonus niet wordt uitgekeerd (terecht ook). Maar voor de collega's die het wel verdienen, teken in deze petitie!

Maaike Doornekamp (Alkmaar, 2020-11-19)

#102

Ik onderteken, omdat ik vind dat ook alle doktersassistenten, cb-assistenten, jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen waardering verdienen van hun werkgever. We zijn SAMEN de GGD, hebben SAMEN gezorgd dat de GGD/JGZ/IZB in Corona-tijd bleef doordraaien dus verdienen SAMEN de waardering (in dit geval de zorgbonus).

Sabine de Vries (Hoorn, 2020-11-19)

#109

Ik mijn collega's keihard heb zien werken. Veel hebben moeten schakelen. Het Risico voor de cb. assistente was groot. Ik heb haar in mijn team geen moment zien aarzelen om haar werk te doen. Dit geld ook voor de verpleegkundige en de artsen. Huisbezoeken van pasgeboren baby's gingen gewoon door. Spreekuren werden veilig geacht. Maar menig collega stapte zonder aarzelen moedig waar nodig door de 11/2 meter grens om kind en moeder te helpen. Dat verdient een compliment! En recht op erkenning.

Klaudia Nijland (Alkmaar, 2020-11-20)Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...