75 jaar vrijheid - Stop de onrechtmatig uitgeroepen lockdown en vrijheidsbeperkende maatregelen

Opmerkingen

#601

Ik voor vrijheid ben en dit spel dat nu gespeeld wordt niet geloof en niet mee wil spelen.

Hein Kleinveld (Amsterdam, 2020-04-12)

#602

Ik teken omdat ik de huidige situatie totale waanzin en volkomen ionzinig vind. Gewoon vrijheidsberoving.

Marie-Antoinette van Uden (Vehel, 2020-04-12)

#603

Ik wil gaan tangodansen met iedereen en niet alleen met mijn vriendin!

Oh, daar komt ze aan... Auuuhhh nee ik bedoelde te zegguuuuhhh....

Frank de Wit (Helmond, 2020-04-12)

#604

Tegen onrechtmatige overheidsbemoeienis ben

Frank Willebeek Le Mair (Soest, 2020-04-12)

#606

Ik teken omdat ik altijd met gezondheid en milieubewust leven bezig ben en laat dat door niets of niemand ondermijnen voor hun winstbelang.

Miranda Oude Luttikhuis (Hengevelde , 2020-04-12)

#609

Omdat ik baas blijf over mijn lijf leven....

Lies Ledeboer (Nieuwegein , 2020-04-12)

#612

Ik teken omdat we voor het groot kapitaal, de macht en onderdrukking altijd gemanipuleerd zijn zodat het volk het volk niet eens in de gaten heeft dat het niet weet dat het niets weet.

Aaltje Maas (Roermond, 2020-04-12)

#627

Wij het volk der Nederland, zullen niet meedoen met de kliklijn om onze geliefde naasten en buren te verklikken wegens het niet houden van 1.5m afstand, omdat deze draconische maatregelen niet op ware data en feiten gebaseerd zijn maar verdraaid zijn door overheidsgefinancieerde media en 'deskundigen' die verwikkeld zijn in allerhande farmaceutische belangenverstrengelingen.

Wij het volk der Nederland laten onze vrijheid niet afpakken en eisen een directe beëindigen van deze zogeheten 'intelligente lockdown', die de Nederlandse economie compleet ruïneert, en waarbij het volk tegen hun vrije wil in, op onrechtmatige gronden, gelet op foutieve data omtrent corona gevallen en corona doden, opgesloten wordt in eigen huis.

Wij het volk der Nederland hebben geconstateerd dat de data op grond waarvan de pandemie en vervolgens de nood toestand is uitgeroepen, en waarbij het kabinet heeft gekozen voor deze 'intelligente lockdown' incorrect zijn waardoor de lockdown het volk der Nederland op onrechtmatige wijze is opgedrongen.

Wij het volk der Nederland eisen het behoud van eigen privacy, family life, het recht op vrije meningsuiting, het recht op vrijheid van geloof of levensovertuiging, het recht op respect voor de eigen woning en het grondwettelijk recht op onaantastbaarheid van het menselijk lichaam en herpakken onze vrijheid!

Wij het volk der Nederland hebben geconstateerd dat de draconische maatregelen van het kabinet en minister president Mark Rutte regelrecht in strijd zijn met de mensenrechten.

Wij het volk der Nederland eisen gelet op de ontelbare gevallen van vaccinatie schade in Nederland, maar zeker ook wereldwijd, waarbij de WHO en o.a. Doctor Stanley Plotkin (vaccinoloog) er zelf onder ede voor uitkomt dat vaccins onveilig zijn en onethisch materiaal bevatten, en waarbij de WHO in een summit heeft aangegeven dat er géén onderzoeken naar de vaccinveiligheid zijn gedaan vóórdat zij werden toegelaten en toestemming kregen om in het menselijk lichaam te worden geïnjecteerd, dat deze gevallen van vaccinatie schade worden erkend door de Nederlandse staat, en dat zo lang niet gebleken is dat vaccins voor de volle 100 procent veilig zijn het Rijks Vaccinatie Programma van het RIVM wordt stopgezet.

Wij het volk der Nederland eisen ons binden referendum terug, en willen een volksgekozen minister president en verklaren hierbij dat wij eisen dat minister president Mark Rutte per direct zal moeten aftreden wegens het ernstig schenden van de mensenrechten van het Nederlandse volk, het onnodig angstig maken van het Nederlandse volk en het op onrechtmatige gronden uitroepen van de noodtoestand, waarbij hij ten onrechte misbruik heeft gemaakt van zijn macht als minister president van Nederland.

Wij eisen dat er géén bezuinigingen meer komen in gezondheidszorg en dat artsen gebruik mogen maken van de geneesmiddelen Hydroxychlorequine, Azitromicine en Zinkoraat om de enkele gevallen van Corona te genezen.

Wij zullen niet meewerken met de kliklijn om dat deze ons regelrecht herinnert aan de NSB-ers in de tweede wereldoorlog en we hier nooit, maar dan ook nooit meer naar terug zouden moeten en willen gaan.

Wij het volk der Nederland eisen een per direct stopzetten van de door de Bill en Melinda Gates foundation privaatgefinancieerde geldstroom richting het RIVM, en ontbinding van de afspraken c.q. het privaat/publieke contract tussen het RIVM en de Bill en Melinda Gates foundation welke onder leiding van minister Schippers in 2014 zijn ondertekend en in werking zijn getreden, gelet op het feit dat de Bill en Melinda Gates foundation ontelbare belangen verstrengeld heeft in de farmaceutische industrien, aandelen heeft op vaccins die door de door hen gefinancierde vaccinfabrieken als Pfizer, Sanomi, Merck en GSk worden geproduceerd, de winsten op de productie van vaccins regelrecht door Bill Gates worden ontvangen en vanwege het feit van infiltratie en inmenging van Bill Gates en zijn Bill en Melinda Gates foundation in de WHO.
De WHO die ons RIVM aanstuurt en adviseert is hierdoor niet onafhankelijk en objectief, en de macht en invloed van Bill Gates op onze Nederlandse gezondheidszorg en het rijksvaccinatieprogramma zijn hierdoor onevenredig en te groot.

Wij het volk der Nederland eisen een per directe boycot van 'deskundige' Ab Osterhaus op verschillende media als tv en krant gelet op het feit dat ook hij zich in tijden van de Mexicaanse griep, heeft schuldig gemaakt aan belangen verstrengeling door het hebben van aandelen op het door hem geproduceerde vaccin tegen de Mexicaanse griep waarbij de Nederlandse overheid 34 miljoen doses heeft besteld en bekostigd, waarbij Ab Osterhaus de winst heeft opgestreken. Veel van deze vaccins zijn door de Nederlandse overheid destijds niet eens gebruikt en bleken onnodig.

Wij het volk der Nederland eisen een per direct einde aan deze waanzin en verklaren hierbij dat onze kinderen recht hebben op onderwijs en sociale contacten en de scholen weer open moeten gaan.

Wij verklaren hierbij dat wij onze vrijheid herpakken en ons niet laten verplichten tot het installeren van een corona controle app, waarbij ons recht op privacy uitermate in het geding zal raken. Wij zullen rechtszaken aanspannen in samenwerking met de autoriteit bescherming persoonsgegevens als blijkt dat het kabinet het Nederlandse volk zal dwingen tot installeren van een corona-controle/klik app.

Wij gaan niet akkoord met een totalitaire controle en politiestaat.

Wij gaan niet akkoord met blootstelling aan 5g terwijl niet onomstotelijk is komen vast te staan dat deze 5g hoogfrequente straling veilig is voor de volksgezondheid.

Wij verklaren hierbij baas te zijn, en blijven over eigen lijf en zullen niet akkoord gaan met verplichte, noch gedwongen vaccinaties, nu of in de toekomst.

Wij het volk der Nederland eisen een ontbinding van het door Nederland ondertekende verdrag met de WHO waarin op grond artikel 21 en 22 van de constitutie van de WHO is afgesproken dat de WHO Nederland en andere lidstaten die dit verdrag hebben ondertekend mag dwingen tot een quarantaine, lockdown en andere maatregelen om de verspreiding van de ziekte te voorkomen.
De lichamen van het Nederlandse volk zijn hierdoor overgeleverd aan de grillen van de WHO.

Gelet op het feit dat deze pandemie in event 201 in 2019 is gepland en met voorbedachte raden is opgezet om de macht te grijpen en ons Nederland te veranderen in een totalitaire controle en politiestaat verklaren wij, het volk der Nederland deze pandemie tot een paniek-pandemie en tevens onwettig en onrechtmatig.

75 jaar na de bevrijding wordt onze vrijheid door onze eigen regering afgepakt.

Wij eisen een per directe stop van deze lockdown, en opheffing van de noodtoestand en eisen onze vrijheid, mensenrechten en onaantastbaarheid van ons eigen lichaam terug!

Ons lichaam is en blijft van ons, en niet van de staat!

Getekend,

Cynthia van oerle (Amsterdam , 2020-04-12)

#629

Ik teken omdat ik mij zorgen maak over mijn privacy en schending van mijn universele mensenrechten

Marianne De cock (Delft, 2020-04-12)

#633

ik het met jullie eens ben

Sander schouten (krommenie, 2020-04-12)

#636

Ik niet mijn vrijheid aan banden wil hebben, de vrijheid waar onze oufers vboor hebben gevochten.
De vrijheid die ik niet wil laten afpakken op basis van leugens.

Salvatore Pitruzzello (Swifterbant , 2020-04-12)

#640

er geen enkel bewijs is dat dit een echt virus is, alleen door angst gegenereerd en een slecht immuunsysteem door 5G op 2 plaatsen in de wereld. STOP met deze bullshit, de rest van de wereld is allang wakker!

linda Dekker (zoetermeer, 2020-04-12)

#643

Ik vind dat ieder getest moet worden zo dat men weet wie het heeft en wie niet zo dat er gehandeld kan worden er na zo dat niet men zich zelf verliest in alles

Wendy Luttje (Kornhorn , 2020-04-12)

#646

Ik mijn leven en vrijheid terug wil !!!!! Omdat ik kapot ga aan eenzaamheid !!

Angelique Hogewoning (Katwijk zh, 2020-04-12)

#648

Er ook een eind moet worden gemaakt aan het onrechtmatige zonder onze toestemming de mensheid in levensbedreigende gamma en rontgenstraling zetten en dit camoufleren als zijnde Corona! Het is stralingsziekte, mijn kids krijgen er bloedneuzen van!!!

Arno Louwersheimer (stadskanaal, 2020-04-12)

#651

Love choose Life

Victoria Voncken (Maastricht, 2020-04-12)

#653

Deze petitie geheel ondersteund. Het diagnosticeren en vaststellen dat iemand pisitief COVID-19 heeft is niet gebaseerd op exacte wetenschap maar naar alle waarschijnlijkheid. Doods oorzaken staan als COVID-19 gemeld en niet wat de overledene al onder de leden had. Statistieken over covid worden onrechtmatig aangevuld met bedrog.

Pieter Zwitser (Amersfoort, 2020-04-13)

#654

Ik vind deze hele situatie ziekmakend en ik val onder meerdere risicogroepen. Een griepje! Meer is het niet.

Janet Postema (Groningen , 2020-04-13)

#658

Het er mee eens bent

Hanny Wouters (Laten, 2020-04-13)

#659

We een politiestaat inwandelen en ik daar niet aan mee doe.

Nina Beem (Amsterdam, 2020-04-13)

#663

Ik teken omdat ik vermoed dat de hele berichtgeving over corona niet vertrouw en omdat onze rechten geschonden worden, onze economie volledig instort en er op termijn veel meer slachtoffers zullen vallen onder jongeren door de huidige maatregels.

Janet Lakkė (S Heer Hendrikskinderen, 2020-04-13)

#666

Ik teken deze petitie omdat ik een vrij mens ben, met recht op eigen mening, recht over mijn lichaam en alles wat daarmee samenhangt, ja een vrij land. Ik wil mijn vrijheid terug!

Jacqueline Driesse (Barendrecht, 2020-04-13)

#668

Ik hier met vol bewust Zijn aanwezig ben en akkoord ga.

Willy Meerstra (Utrecht , 2020-04-13)

#673

Ik vind dat mensenrechten zijn geschaad en er onnodig economisch leed wordt geleden en ik teken vooral voor mijn kinderen.

Pepine van den Berg (Nijmegen , 2020-04-13)

#674

Het hele covid een hoax is als dekmantel voor een geheime dubbele agenda.

Jos Jansen (Alphen aan den Rijn, 2020-04-13)

#675

Omdat privacy en zelfbeschikking de Universele Rechten van de Mens zijn!!!

Vanessa van Houtum (Blaricum, 2020-04-13)

#676

Ik teken omdat ik gebruik wil maken van mijn zelfbeschikkingsrecht.

Marie-José Danse (Molenbeersel, 2020-04-13)

#679

Dit een onrechtmatige machtsgreep is

Chantal Wijnen (Geleen, 2020-04-13)

#690

Iedereen bewuster mag Zijn

Antoinette Hegeman (Wijhe, 2020-04-13)

#699

Omdat de overheid beslist over ons leven!!!!

Jan De koning (Zaandam, 2020-04-13)

#706

Ik voel me gevangen !!! :(

pascalle linssen (Maastricht, 2020-04-13)

#709

Ik het niet eens Ben met het tot slaaf maken van de wereldbevolong en in het bij zonder de Nederlandse bevolking.

Ingrid Bouguenon (Nicosia, 2020-04-13)

#710

Ik ben als vrij individu geboren en die vrijheid wil ik houden.

Blossie Bleijleven (assen, 2020-04-13)

#711

Deze hele affaire een aangreep op de democratie is

Adriaan Noordhuis (‚d-Heerenvroek, 2020-04-13)

#712

Baas over mijn leven en lijf wil zijn en blijven!!!!

Aline Ginter (Oud Beijerland , 2020-04-13)

#714

Ik teken omdat ik geboren ben als vrij mens en vrije geest en nooit ergens uit vrije wil heb getekend voor het afstaan van mijn soevereiniteit. Ik zal nooit erkennen nog toestaan dat een ander macht over mij heeft en mij zijn wil oplegt. Mijn vrijheid is mijn grootste goed en ik ben bereid daarvoor te vechten en te sterven!

Denise Christiaans (Doldersum, 2020-04-13)

#715

Dit gebaseerd is op vertekende, gemanipuleerde en geïnterpreteerde statistieken. De motieven zijn onzuiver

Christine Mosselman (Rotterdam, 2020-04-13)

#718

Ik teken deze petitie omdat ik mijn eigen keuze als mens vanuit vrijheid wil blijven maken. Hiervan ben ik me bewust. Dit bewustzijn mag bij alle mensen (weer) gaan aanstaan.

Dirk Stevens (Twello, 2020-04-13)

#725

Het moet stoppen dat geld de gezondheid van de mens in gevaar brengt.

Vernon Rudde (Nijverdal , 2020-04-13)

#726

Ik tekend dat omdat ik de grote boefen in de gaten heb. Alles so overdreven. Mensen die de risico niet willen lopen moeten zich zelf thuis opsluiten en niet andersom.

Ana Martins (Doetinchem, 2020-04-13)

#728

OK teken omdat deze regering gezonde mensen verlamt om een relatief kleine groep kwetsbaren te beschermen. Maar ook omdat er teveel onduidelijkheden zijn, bijvoorbeeld het aantal mensen dat gemiddeld per maand doodgaat is in de meeste provincies niet of nauwelijks gestegen. Hoe kan dat?

Cors Vanden Berg (Almere, 2020-04-13)

#729

omdat ik ook voor deze belangrijke belangen mee eens bent

jan nguyen (goes , 2020-04-13)

#730

Vrijheid

Cor Bos (Haarlem, 2020-04-13)

#732

Voor vrijheid

Emily Kramer (Castagneto po, 2020-04-13)

#733

Ik het eens ben met hierboven genoemde argumenten. Ik er helemaal klaar mee ben om deze shit te tolereren. Rot op met je apps je 5G je depopulatie programma je bullshit en al je leugens van eeuwen lange onderdrukking. Wij als mensen en wij als planeet zijn een! Fock deze shit! FREEDOM en respect for ALL LIVING BEINGS!!

Esther Scheller (Amsterdam, 2020-04-13)

#734

Ik geef om mijn medemensen!!

Petra van der Veen (Wognum , 2020-04-13)

#735

Ik het eens ben. met bovenstaande

Mieke Scholts (Woubrugge, 2020-04-13)

#743

Ik teken deze petitie omdat deze verregaande maatregelen indruisen tegen onze mensenrechten en ons willekeurige proefpersonen maakt van een kleine elitegroep die graag de volledige macht wil hebben.

Linda Biesheuvel (Vinkel, 2020-04-13)

#750

Ik teken omdat ik een halt wil roepen tegen het opkomende totalitaire systeem van onderdrukking en repressie.

Johan De Ruiter (Nieuwe Niedorp , 2020-04-13)

#755

Ik tegen dit beleid ben wil mijn vrijheid geen lockdown

Connie Teijema (Almere, 2020-04-13)

#758

Wil dat alle maatregelen onmiddelijk ophouden. Vrij NL NU

Ava Doless (Rotterdam, 2020-04-13)

#763

Mijn vrijheid mijn geboorterecht is...

Froukje Postma (Kollumerzwaag , 2020-04-13)

#765

Het er niet mee eens ben

Mika Molenkamp (Amsterdam, 2020-04-13)

#768

Grondrechten zijn en moeten onvervreemdbaar blijven onder alle omstandigheden. Het aansturen om verplichte medische handelingen is een directe inbreuk hierop en moet aangevochten worden.

Tanja Stevens (Maastricht , 2020-04-13)

#770

Mijn grootouders hebben gevochten en geleden voor onze vrijheid.
Ik geef deze vrijheid niet op!!!

A. de Jager (Hilversum, 2020-04-13)

#772

Onze vrijheid en ons recht correct geïnformeerd te worden in het geding zijn.

Onne De kloe (Arnhem, 2020-04-13)

#773

Ik teken omdat ik mijn vrijheid nooit zal laten domineren door wie of wat dan ook.

PJJ Keijzer (Alkmaar, 2020-04-13)

#781

Omdat ik vecht voor mij vrijheid voor mij en mijn kind en alle anderen kinderen .

Roxane Verkaik (Enschede, 2020-04-13)

#786

Power to the people! Niemand in de politiek die op komt voor onze rechten.

Ik, laat mij Nimmer vaccineren! Liever een kogel dan een sluipmoordenaar in mijn lichaam, dat mijn ouders goedgelovig waren en mij hebben laten vaccineren voor alle kinderziekten is al ziek genoeg, gelukkig mag ik nu zelf kiezen of ik mijn leven wil blijven creperen of niet en geen vaccins

Catharina vanUlden (Hoorn, 2020-04-13)

#788

Het T.N.O soesterberg de oplossing voor het virus corona al heeft ontwikkeld!!!

Rinus Rossewij (Amsterdam , 2020-04-13)

#795

Helemaal mee eens

Sonja van Beek (Aalsmeer , 2020-04-13)

#796

Ik claim mijn naam en ik wil geen slaaf meer. Corrupt overheid en onderdrukking van de mensheid!

Maaike Louwe (Bovenkarspel , 2020-04-13)Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...