Dit is voor Daniël

Opmerkingen

#2

Ik vind dat daniel in nederland hoort. Hij is hier opgegroeid en heeft niemand in het land waar hij naar terug gestuurd wordt.

Maroua Bensalah (Heemskerk, )

#4

Daniel hier in Nederland thuis hoort! Hij is hier geboren en getogen! Zijn veiligheid en zijn thuis is hier!

Jamie Bording (Weesp, )

#5

Ik vind dat deze jongen als een rasechte Nederlander gezien hoort te worden vanwege zijn opgroeien hier, scholing hier en de beheersing van de Nederlandse taal.

Dylan Hoitinga (Amsterdam, )

#6

Ik vind dat hij moet blijven...desnoods geef ik hem onderdak.

Dennis Hoitinga

Dennis Hoitinga (Amsterdam , )

#7

Ik teken deze petitie omdat deze jongen gewoon een Nederlandse jongen is hij is afgestudeert havo heeft geen ouders woont bij zijn oma, deze jongen heeft net als mij net zoveel recht hier te wonen

Yasmina Charai (Hoorn , )

#10

Ik teken omdat ik Daniël persoonlijk ken en vind dat dit niet kan. Ik vind dat als hij hier al zijn hele leven woont, dat Nederland geen recht heeft om hem weg te sturen.

Nikita Geerding (Zaandam, )

#11

Ik van mening ben dat hij hier hoort

Simone Tam (Duivendrecht1is, )

#14

Iedereen een kans verdient en dit geld ook voor Daniël!!!!!

Abdel Majid (Amsterdam , )

#15

Daniël een hele goede jongen is en dit zeker niet verdient.

Chanika Jans (Amsterdam, )

#16

Daniël hoort in Nederland thuis

Layla Lachkar (Amsterdam , )

#17

Daniël moet hier blijven, omdat hij zijn hele leven al in Nederland is en het hier gewend is. Hij heeft hier zijn leven opgebouwd en weet misschien niet eens hoe het leven daar is. Hij is goed bezig met zijn dingen en zijn toekomst en dat kan je niet zomaar afpakken

Naomi Stal (Zaandam, )

#26

Ik teken omdat dit land krom is en alle vluchtelingen wel binnen worden gehaald die nooit wat betekent hebben voor de staat en een jonge die hier is geboren , havo diploma heeft gehaald weg willen sturen.

Johnny Halsema (Amsterdam, )

#29

Hij is zijn hele leven hier in Nederland hij heeft alles hier en niks daar, hij moet nu voeten voor een fout van zijn pa

Luc Van Der Klugt (Amsterdam, )

#37

Ik teken omdat dit hartstikke belachelijk is. Deze jongen werkt hard voor zijn toekomst, hij beheerst de taal heel erg goed, heeft zelfs zijn hbo diploma behaald en nog willen jullie deze jongen terugsturen ? Wat doet hij verkeerd ? Enige wat ik kan zeggen is dat jullie belachelijk bezig zijn en dat ik tot god bid dat Daniel mag blijven ❤️🙏🏽.

Taysha Frans (Hoorn, )

#44

Ik vind dat Daniël in Nederland moet blijven. Hij is desnoods geboren en getogen in Nederland. Daniel doet nooit een vlieg kwaad eerlijk gezegd is het de liefste jongen die ik ken ik vind het zo jammer dat door zo’n stomme fout waar hij zelf niks aan kan doen hij misschien wel weg moet.Daniel verdient het om hier te blijven hij heeft desnoods helemaal geen familie in de Dominicaanse Republiek. Ik hoop echt dat we met deze petitie kunnen bereiken dat Daniël hier mag blijven, in Nederland. Het land van Daniël! We houden allemaal van je lieve daan en hou je sterk. Hopelijk zien we je snel weer. We love you❤️

Renee Selene (Zaandam, )

#47

Ik teken omdat het wel heel erg raar is dat een jongen die al bijna 19 jaar hier woont, al zijn familie en vrienden hier heeft en daar niemand kent, terug gestuurd gaat worden naar de Dominicaanse Republiek. Onmenselijk !

Ted Beute (Amsterdam, )

#49

1051 gang

Layan Van der wal (Amsterdam, )

#53

Respect

Ferdy Feenstra (Amsterdam, )

#56

Ik help als ik dat kan

David Kymmell (Amsterdam, )

#57

omdat deze jongen hier hoort

mariska dijkstra (Amsterdam, )

#59

Ik heb medelijden met deze jongen.

Youssra Cherif (Amsterdam, )

#60

Ik hem ken en ik vind dat dit een zaak is waarbij het OM al eigenlijk een te grote fout heeft gemaakt door het uit te stellen tot dat hij 19 jaar was. Als lily en howick mogen blijven waarom zou dan iemand die is geboren en opgegroeid in nederland dat niet mogen? Het is ook nog een gevaarlijk in het land waar hij naartoe gaat.

Hidde Leurink (Amsterdam, )

#62

Schandalig dat Daniel ZIJN land moet verlaten.

Krijn Koeweiden (Nijmegen, )

#71

Ik gelijkheid belangrijk vindt

Yaisa Stoop (Amsterdam , )

#74

Ik teken omdat ik vind dat dit soort uitzettingen, van mensen die hier gewoon thuishoren ondenkelijk. Het mag en kan niet zomaar dat mensen worden uitgezet. Bij deze.

Donna De wit (Huizen , )

#77

Daantje in Nederland hoort

Luna van Houten (Amsterdam, )

#81

Deze man hoort in Nederland, is hier geboren en getogen. Een echte Nederlander die staat voor de normen en waarden van Nederland. Zo iemand stuur je niet naar een land waar hij niets mee heeft.
Stuur al die gelukzoekers terug, zij horen niet in Nederland. Daniel wel!

Patricia Koorevaar (Zoetermeer , )

#83

Ik dit niet vind kunnen

Mijke Horjus (Monnickendam, )

#86

Ik teken omdat ik het belachelijk vind dat een jongeman die hier is opgegroeid naar een voor hem vreemd land wordt gestuurd enkel en alleen omdat hij daar toevallig ooit geboren is.

Ilse Jansen (Amsterdam, )

#90

Ik vind dat je iemand niet het land uit kan zetten als die gene hier al heel zijn leven woont.

Cynthia Otterspeer (Barendrecht, )

#92

Ik teken omdat ik Daniel al jaren ken ook als jongerenwerker bij Stichting Thuis Op Straat en stichting Dock. Jaren lang aan het vechten voor een bestaan met zoveel moeite zijn opleidingen gevold en dan nu zo behandeld te worden is voor Nederlandse overheid om zich te schamen!!!

Gonnie Feenstra (Valkenburg, )

#94

Spreekt voor zich

Janneke Tel (Zaandam, )

#98

Hi,
Ik teken deze petitie omdat ik Daniël een tijd heb gekend en hij een zeer beschaafde jongen is met veel talent voor muziek en altijd respect heeft gehad voor iedereen. Zijn thuissituatie heeft hem jammer genoeg in deze situatie gezet en het is belangrijk om hem in Nederland te houden omdat hij buiten Nederland bijna niemand kent. Ik hoop dat de overheid hier echt iets aan gaat doen want hij heeft een diploma en heeft nooit in problemen gezeten met politie of justitie. Ook is het de schuld van de ouders waarmee hij waarschijnlijk geen contact meer heeft dat hij geen verlengde ID of paspoort heeft. Ook doneer ik geld naar hem via zijn contact persoon zodat hij kan eten en drinken en het is heel pijnlijk om als vrienden van Daniël te zien in wat voor moeilijke situatie hij zit.

Doe hier A.U.B iets aan.
Groetjes,

Soufyan Hafidi

Soufyan Hafidi (Amsterdam, )

#99

Omdat iedereen een plek verdient hier, en al helemaal als je hier je hele leven bent opgegroeid ❤️

Danny Thiel (Zaandam, )

#101

Ik teken omdat ik vind dat daniel in Nederland moet blijven.

Lena Jongmans (Amsterdam, )

#103

Ik teken omdat ik solidair ben met Daniël.

Massih Hutak (Amsterdam, )

#104

Hij het verdiend in nl te blijven

Sirife Traore (Amsterdam , )

#108

Door rennee

Timo Hagedoorn (Zaandam, )

#109

Hij hier getogen is en dit zijn thuis is. Hij heeft het recht om hier te blijven. Hij pleegt geen misdaden en doet niemand kwaad. Jullie willen hem terug sturen naar zn "eigen" land maar spreekt hoogst waatschijnlijk de taal niet eens en heeft niemand daar. Hij ziet nederland als zijn land hij kan hier een goede toekomst opbouwen en nederland verrijken met zijn kwaliteiten. Ik vind dat daniel hier moet blijven

Amal Aknaf (Rotterdam, )

#114

Hij gewoon een Nederlandse jongen is. En hier hoort

Petra Kompier (Amsterdam , )

#122

Deze jongen in Nederland thuis hoort

Dakota van Dulmen (Amsterdam, )

#127

Deze jongen in Nederland hoort!

Joy Voorneman (Wormer, )

#134

Ik teken omdat... ik wil dat mijn maatje in Nederland blijft. Hij hoort hier en wij kunnen niet zonder hem! Dus neem hem niet van ons weg !!! :(

Kimberly Langeveld (Amsterdam , )

#137

Deze jongen is gewoon een Nederlander, hoe logisch is dat!

Ramon Voorneman (Wormer, )

#139

Daantje hier hoort. En geloof me ik teken echt nooit maar dit is een apart verhaal en daantje hoort hier. Gewoon bij zijn oma. Ja die woont ook hier.

cinderella gans (zaandam, )

#150

Hij hoort in Nederland thuis en hem uitzetten op zijn 19e zonder familie in het andere land is onmenselijk, het zou voor hem verschrikkelijk moeilijk zijn om zich daar te redden en een goed leven voor zichzelf op te zetten, steel zijn toekomst niet en laat hem in Nederland

Bibi Post (Wormer, )

#151

ik vind dat hij in nederland moet blijven hij woont zijn hele leven bij zijn groot ouders in nederland het is een goeie jongen

L Langeveld (amsterdam, )

#152

Ik teken omdat Daniël een hele goeie vriend is en ik het heel jammer vind dat het zo moet lopen.. DANIËL MOET BLIJVEN!!

Sanne Van egmond (Alkmaar, )

#154

Dit vreselijk is

Dianne Van de woerd (Amsterdam , )

#161

Dit misdadig is. Je kan een jong mens zijn land niet afnemen, net zo min als je een jong kind bij zijn ouders weghaalt.

Sybren Post (AMSTERDAM, )

#168

Ik teken omdat ik vecht voor rechtvaardigheid en een eerlijk kans voor ieder mens

Samih Mikhail (Amsterdam, )

#173

Omdat hij hier in dit land moet blijven en hij in zijn recht staat

Gavin Dalusung (Amsterdam, )

#174

.

Nick Schutten (Drechterland, )

#176

Deze jongen goud waard is en bovendien een Nederlander.

Sarah Blok (Amsterdam , )

#178

Hij een strijder is en onterecht het land uit moet

Roan Bijlmer (Amsterdam, )

#182

Daniel is zijn hele leven lang in NL. Hij in bezit van een havo-diploma en wilt een vervolgopleiding volgen. Er zou niks voordeligs voor Daniel uitkomen, als hij NL zou moeten verlaten.

Sonja Milosović (Amsterdam, )

#186

Ik vind dat hij in Nederland thuis hoort.

Christiana Arzbach (Zaandam , )

#188

Afgelopen jaar was ik jury bij de kunstbende. Daniel deed met een collectief mee als muziekact. Ik was onwijs onder de indruk van deze boys en met name van Daniël. Deze jongen is ongelofelijk getalenteerd en naar wat ik hoor van anderen, een onwijs lieve jongen en in iedereens ogen een NEDERLANDER met een HAVO diploma en een talent, passie en droom die hij nastreeft. Laat deze man alsjeblieft blijven 🙏🏼

Berend Hensema (Amsterdam, )

#193

Dit soort dingen niet meer mogen gebeuren anno 2019. Als iemand hier geboren is hoort die gene hier.

Lotus Maatman (Eindhoven, )

#196

ik teken omdat ik vind dat wij als nederland het voorbeeld kunnen geven aan de rest van de wereld als in help mekaar leer van elkaar samen sterk ik sta hier achter omdat het wel genoeg is met bestemppelen en of mensen rukken uit hun omgeving goeiemorgen

Junior austin (amsterdam, )Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...