Houd Andy op school !

Opmerkingen

#201

Andy Huber is samen met andere namen o.a. Ad de Jong, de wortels en stengels van het hart van de Dansopleiding waarvan wij de bladeren, zonder de kern waaruit het bestaat kunnen de bladeren en takken niet verder groeien en verspreiden naar ander groen. Hij is wat wij op de opleiding nodig hebben, en de opleiding heeft HEM nodig.

(Rotterdam, )

#205

Enthousiasme en veiligheid zijn de belangrijkste elementen voor n leraar : blijven dus !!

(Lelystad , )

#206

Ik teken omdat Andy een belangerijk onderdeel is van dit traject namens vele

(Amsterdam, )

#209

Ik teken, omdat ik erg ben geschrokken van dit bericht. Andy is een super docent, waar je veel van kan leren. Ik ben een oud student van de dansopleiding en alles wat ik van hem heb geleerd pas ik nu nog altijd toe in mijn werk. Verder staat hij altijd voor anderen klaar en is betrokken. Andy was bij mijn diploma uitreiking en dat zal ik nooit vergeten, zulke lieve woorden en hij is echt iemand die het progres (van 3 jaar bij mij) van een leerling ziet en dat kon hij toen ook precies na vertellen. Het is fijn en goed dat er zulke docenten bestaan en de school zou niet meer hetzelfde zijn zonder Andy!

(Hoogkarspel, )

#210

Ken Andy persoonlijk uit m'n verleden en ken z'n passie voor dansen en dit doorgeven aan de next generation. Hoop dat dit helpt

(Oldenzaal, )

#218

Ik teken omdat ik vind dat Andy Huber het verdient en zijn leerlingen ook.

(Assen, )

#223

Ik ben 3 jaar geleden afgestudeerd aan de dansopleiding! En Andy was de beste docent/coach die er was! Je kon altijd bij hem te terecht en hielp je wanneer het maar nodig was. Zelfs met afstuderen toen het even tegen zat wist Andy weer positiviteit te brengen!

(Amersfoort, )

#225

Om een vriendin te helpen.

(Nieuwegein, )

#227

Andy de man achter de scherm was

(Heerhugowaaed, )

#230

Ik hoop dat deze jongen zijn werk kan blijven verichten

(Almelo, )

#231

Omdat een goeie docent is! Hij is het niet waard om na zoveel jaren daar te werken, leerlingen ontwikkelen en veel meer dan worden​ ontslagen.

(Assen, )

#236

Ik teken omdat hij deze baan met passie doet en helemaal gaat voor zijn leerlingen die hem nodig hebben voor deze opleiding.

(Hengelo , )

#237

Ik teken omdat andy ook mijn docent is. Wel niet op de dansopleiding te utrecht maar bij zijn eigen bedrijfje in hengelo.

(Apeldoorn, )

#238

Andy les moet blijven geven

(Hengelo, )

#241

Belachelijk om hem te onstlaan.

(Kesteren, )

#244

Ik teken omdat Andy Huber een van de beste, zoniet de beste docent is die ik heb gehad de afgelopen jaren. Hij is eerlijk, laat je jouw volle kwaliteiten benutten en is soms dat extra zetje in je rug als je dat nodig hebt. De lessen die hij geeft, kunnen door niemand anders gegeven worden dan Andy zelf. De manier waarop hij lesgeeft en hoe hij met de leerlingen omgaat, is waar vele docenten een voorbeeld aan kunnen nemen. Tenslotte heeft Andy Huber de opleiding zien ontwikkelen van het begin tot aan de dag van vandaag. Het zou zeer zonde zijn om een docent met zoveel ervaring en met passie in zijn vak, te laten gaan. Zonder Andy is er geen Dansopleiding.

(Almere, )

#245

Omdat de docent de leerlingen een visie geven en blijkbaar goed motiveerd. Het is niet leuk om een docent kwijt te raken die jou (ons) begrijpt

(Utrecht, )

#247

Ik teken omdat mijn broertje in Andy echt een mentor ziet, iemand aan wie hij zich kan optrekken. Het zou doodzonde zijn om zo'n gewaardeerde, gemotiveerde en vooral enthousiaste docent te laten gaan. #andymoetblijven

(Huizen, )

#248

Ik teken omdat ik op de dansopleiding heb gezeten, en vind dat andy gewoon daar moet blijven , ze blijven telkens goeie mensen daar weggooien en ik snap dat niet. Ze zijn niet empatisch naar de docenten en ze zien niet in wat voor verlies andy zou zijn als die er niet meer zou les geven. Ga niet in die tunnelvisie maar kijk naar het hele geheel..

(Rotterdam, )

#249

Ik teken omdat ik vind dat Andy Huber zekers moet blijven. Ik ben een ouder en mede dankzij Andy gaat mijn dochter met veel plezier naar school! Andy is een leerkracht die met hart en ziel les geeft en weet wat de leerlingen bezig houden. Ook is hij altijd bereikbaar voor zijn leerlingen en weet hij ze goed te motiveren. Alle leerlingen zijn dan ook ontzettend blij en dankbaar met hem als leerkracht!
Zulke leerkracht vind je maar zelden! Dus ik zeg, laat hem blijven en stuur een ander weg!!!!!!!!!!!!

(Haaksbergen, )

#250

Goed initiatief en helemaal mee eens!

(Utrecht, )

#253

Andy moet blijven

(Almelo, )

#258

Ik heb gehoord dat andy HET hart van de school/dansopleiding is. Die kun je niet missen op school.

(Lopik, )

#263

Andy is het hart van de shool! Hij betekent veel voor de Leerlingen ! ♡

(Grootebroek, )

#264

In het verleden met Andy samengewerkt aan De Dansopleiding en alles dat in de petitie staat, klopt.

(Utrecht, )

#265

Hij moet blijven. Als ik dit zo lees. Doet hij zijn werk met passie voor kinderen en dans! Zal dan zonde zijn!

(Kampen, )

#272

School en leerlingen zich gelukkig moeten prijzen met zo''n inspirerende kracht.

(Enkhuizen, )

#273

Ik teken omdat, hij het verdient om op die school te blijven

(hoogkarspel, )

#274

Goede leraren niet moeten verdwijnen!

(Berkel en Rodenrijs, )

#276

Mijn vriend Waikuma doet het goed op school & praat altijd met veel liefde over Andy

(Rotterdam, )

#277

Andy altijd vrolijk en leuk overkomt en hij voor de dansers een groot voorbeeld is

(Heukelum, )

#284

Ik teken omdat.. meester Andy de opleiding en de leerlingen snapt! Hij heeft tenslotte alles vanaf het begin meegemaakt en kan zo ook nog helpen bij het maken van een betere opleiding, omdat hij mensen kan adviseren/helpen met de juiste keuzes te maken voor de leerlingen.
Hij is er voor iedereen, weet hoe hij met de dansers om moet gaan, kent hun taal en mensen hebben respect voor hem. Persoonlijk was hij een van de fijnste leraren en weet ik wat ik aan hem heb niet alleen toen, maar ook nu ik klaar ben met de opleiding. Hij weet de mensen te stumileren en te motiveren!
En zeg nou eerlijk.. het zou heel jammer zijn als de gene waarvoor de opleiding ooit gemaakt is weg zou moeten. Hij kan namelijk heel goed aan andere meegeven of aanwijzen waarom zij voor een opleiding als deze moeten kiezen. Op hem kun je vertrouwen no matter what en er is geen echte opleiding zonder de gene die weet waar het voor staat, weet wat de leerlingen nodig hebben en weet wat de leerlingen moeten weten over de hiphop cultuur!! Tenslotte ben ik een van de leerlingen die hem het hartst nodig had, want de hiphop cultuur zei me niets, zo'n opleiding was nieuw voor me en ik moest door hem gesteunt worden voordat ik de gene kon zijn dat ik ben geworden.

(Den haag , )

#285

Zulke leraren belangrijk zijn op elke school
Als leerlingen dit doen zegt al genoeg lijkt mij

(Alkmaar, )

#288

Hij het hart van deze opleiding is.

(Utrecht, )

#291

Ik teken omdat ik een oud leerling ben, en dat mede door Andy zijn vastberadenheid om alles in te zetten om de leerlingen een thuishaven te geven. Een plek waar leerlingen zich veilig voelen en gehoord.. Andy is docent die niet alleen liefde en passie voor het vak heeft maar ook echt voor een ieder van de leerlingen. Hij ziet de potentie en zal je motiveren en pushen om er alles uit te halen wat erin zit..

Andy i got your back.. CAUSE YOU HAD MINE!! #ANDYMOETBLIJVEN

(Lelystad, )

#292

Ik teken deze petitie omdat Andy mij op de dansopleing heel erg heeft geholpen. Andy strijd echt voor zijn leerlingen omdat hij het beste uit iedereen wilt halen, Andy hoort bij de dansopleing. Dus Andy MOET BLIJVEN !!!

(Almere, )

#294

Omdat ik weet hoeveel waarde alle leerlingen van de dansopleiding aan hem hechten.

(Amersfoort, )

#301

Omdat ik van mening ben dat de leerlingen er enige zeggen in mogen hebben wanneer 1 van de betere leraars de zak krijgt.

(Amersfoort, )

#302

Ik het noodzakelijk vind dat Andy les kan blijven geven aan mijn zoon!

(Zierikzee, )

#303

De dansers willen hem graag er bij houden.

(Sneek, )

#304

Het is niet alsof we graag naar school gaan. MAAR wij leerlingen gaan wel met plezier naar school dankzij leraren als Andy. Niet het typische leraar ' oh kijk , ik draag dure kleding & ik doe alles volgens het boekje wat ik heb geleerd op mijn opleiding hoe wordt ik een leraar '. Haal hem weg en deze school gaat gegarandeerd van binnen kapot.
#andymoetblijven

(Delft, )

#306

Als oud-leerling teken ik deze petitie omdat ook ik vind dat er geen Dansopleiding is zonder Andy. Hij is deskundig op het gebied van didactiek, trainingsleer en de hip hop cultuur, en is zeer bekwaam in het schakelen in zijn rollen als docent, mentor en vriend. Om deze redenen wordt hij door de leerlingen gerespecteerd. Ze luisteren naar en doen wat met de dingen die hij zegt. Hiermee is hij een belangrijke factor in de motivatie van de studenten. Motiveren weet hij ook altijd op de juiste manier te doen; door bijvoorbeeld humor te gebruiken of streng te zijn. Zo weet hij eveneens iedereens aandacht er bij te houden tijdens de theorie lessen, ondanks dat velen van ons last hebben van een slechte concentratie. Tijdens deze lessen en zijn mentorschap speelt hij goed in op en begrijpt de behoeften van de leerlingen. Ik ben zelf altijd met veel plezier naar zijn lessen gegaan en heb veel van Andy geleerd. Dit is waarom ik hem zie als een onmisbare docent op de opleiding.

(Utrecht, )

#309

Als andy ontslagen word is de dansopleiding niet de dansopleiding meer. Andy zit op 1 lijn met de leerlingen en dat is wat deze opleiding nodig heeft.

(Hengelo, )

#311

Ik van mening ben dat er juist meer teachers zoals Andy moeten komen. De inspiratie, de motivatie, de inleving, de empathie, en zo kan nog heel lang doorgaan, is zo aanwezig bij hem hetgeen hij tevens doorgeeft aan deze ongelooflijk talentvolle kids!! Als Andy wegvalt en het heeft het gevolg wat ik denk dat het zal hebben dan klaag ik de school hoogst persoonlijk aan. Want dat is dan tegelijkertijd een aanval naar mijn kind toe...Dont mess with my kid!!!

(Huizen, )

#313

Andy een topper is!

(Hengelo, )

#314

Deze docent van groot belang was voor Okke.

(Zierikzee , )

#315

Ik heb veel aan Andy gehad bij sommige delen van mijn examen!! Een van de beste als leraar en een vriend van ons allemaal! Creativiteit is onze blessing, halen jullie onze mentoren weg hier in dan zijn jullie niks meer dan een schoolse versie van een gebroken rechtssysteem.. Let Andy Stay There! Let us #LAST..

(Utrecht, )

#316

Zonder Andy de opleiding nooit meer hetzelfde zal zijn, dus Andy moet blijven

(Lissabon, )

#317

Love man!

(Utrecht, )

#322

Ik teken omdat Andy enorm belangerijk is voor de jongeren op school. Hij motiveert ze, hij ondersteund ze in allerlei opzichten en is 24/7 bereikbaar. Andy is een zeer gepassioneerde danser en coach wat 100% meetelt voor de groei van deze getalenteerde jonge dansers!!

(Huizen, )

#325

# Andy moet blijven!

(Utrecht , )

#333

Als voormalig docent weet ik hoe enorm moeilijk het is om leerlingen te inspireren. De leerlingen van Andy gaan iedereen af die ze maar kunnen om de hoop te krijgen dat hij kan blijven. Dat niveau van inspiratie is een droom die de meeste leraren nooit vervullen. Als je zo'n schat in handen hebt, heb je de morele plicht om die vast te houden.

(Almere, )

#338

Omdat hij de zichzelf laat groeien en hier door de leerlingen positive beinvloed. Hiernaast begrijpt hij de dansers en de Kan hij de keuzes goed afwegen wat het beste is voor de opleiding in samenwerking met de leerlingen.

(Weert, )

#342

Ik teken omdat de leerlingen deze leraar nodig hebben, niet alleen voor zijn les maar ook voor hem als persoon.

(Maarssen, )

#346

Omdat hij de mentor is van mijn zoon

(Zeist, )

#347

In het onderwijs wordt er te veel uitgegeven door en voor het management, en te weinig om goede, betrokken docenten te behouden

(Purmerend, )

#348

Andy de beste leraar op school is en niet weg moet!

(Utrecht, )

#349

Andy is de mentor van mijn kleinzoon

(Utrech, )

#351

Ik teken omdat ik mijn vrienden van de dansopleiding wil steunen in het behouden van hun favoriete leraar.

(Utrecht, )

#358

Studenten hebben docenten als Andy Huber hard nodig!

(Utrecht, )

#363

Ik teken omdat ik fucking beest ben

(Delden, )

#365

Zo te lezen zijn degenen voor wie Andy zich inzet enorm tevreden met hem als leraar en persoon. Met dat als belangrijkste reden pleit ik ervoor om Andy als leraar in dienst te houden! Groeten, Albion

(Gronau, )

#369

Hij moet blijven

(Hengelo , )

#370

Andy zeker moet blijven. Het is een super goeie leraar en Kan veel voor de kids betekenen!

(Hengelo, )

#372

Hij moet blijven.

(Emmer compascuum, )

#374

Beste in zijn soort
Beste connectie met zijn leerlingen, ze kunnen altijd bij hem terecht en ze vertrouwen hem.

(Enschede, )

#375

Andy is een geweldige dansleraar die je niet mag laten lopen!!!!

(Hengelo, )

#376

Voor mijn mentor

(Almelo, )

#378

Andy verdient het en hij is er goed in ook!

(Hengelo, )

#379

Er gaan betere dansdocent is dan Andy.

(borne, )

#382

Omdat hij de beste begripvolle dansleraar is.

(Delden, )

#383

Omdat hij een hele goede leraar is die ons begrijpt!!!

(Hengelo , )

#384

Hij is een topper!!!

(Hengelo, )

#388

Ik ook een oud leerling ben van Andy Huber en weet hoe geweldig jij is de lessen.
Dank zij de lessen van Andy ben ik gevormd tot wie ik ben en wie ik wou zijn

(Enschede , )

#390

Omdat andy op school moet blijven!

(Hengelo (o), )

#395

Andy blijven moet, andy is het van de Dans opleiding, ook is Andy de persoon waar elk student zijn hart open durft te zetten en eerlijk te zijn.

(Weert, )

#399

Hij daar hoort!

(Hengelo, )