Ontheffing maximum 30 personen Mystiek Theater

Het Mystiektheater is een van de weinige plekken in Enschede waar bezoekers nog terecht kunnen voor bijvoorbeeld optredens van artiesten uit verschillende muziekstijlen of voor een avond authentiek theater inclusief diner.

De aanvraag voor een ontheffing van de beperking op het maximaal aantal van 30 bezoekers is afgewezen op basis van onterechte argumentatie. Bovendien heeft een gedegen inspectie nooit plaatsgevonden; er is niemand geweest!

Dit kan ertoe leiden dat het Mystiektheater deze coronacrisis niet overleeft. Laagdrempelig cultuuraanbod in Enschede was al veel te mager en met deze keuze werkt de gemeente Enschede toe naar een verdere cultuurverarming. Echt een schande!

Teken deze petitie om een duidelijk signaal af te geven naar de gemeente Enschede dat de bewoners van Enschede het niet eens zijn met de afwijzing van deze ontheffing! Mystiektheater moet voortbestaan!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik C.S. toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...