Kom OP voor Toby de Duitse Herder uit Maldegem.

Dinsdag 21 juni 2016.

Zoals iedereen ondertussen wel weet zit Toby sinds februari 2016 in het asiel te Gent te wachten op zijn vonnis...

Echter tot op heden zijn er reeds rechtzaken lopende tegen het gemeentebestuur en de burgemeester van Maldegem.

Rechter rechtbank in eerste aanleg heeft het verzoek tot opschorting van het bevel tot euthanasie onbeslist gelaten daar de rechter zich onpartijdig wenst te houden.

Uiteindelijk Raad van state neerlegging met aanvraag tot verwerpen van de euthanasie. (Dit is nog in beraad, kan nog een tijdje duren naar het schijnt)

Hoger beroep zal aangetekend worden.

 

Echter de vraag is, waarom moet het allemaal op deze manier, bewijzen genoeg dat Toby geen agressieve hond is.

Hoe kan een dier 8 jaar leven bij zijn vorige eigenaars, kinderen en kleinkinderen en nooit geen bijtincident zijn.

Vragen dat we ons allemaal moeten stellen.

Hierbij vragen wij nogmaals de petitie te tekenen zodat we kunnen aantonen dat de bevolking tegen dit besluit is om een onschuldig dier binnen een bepaalde situatie te laten inslapen op beslissing van de burgemeester dit ter veiligheid van haar inwoners.

Nooit af gevraagd dat het ooit uw hond zou kunnen zijn dat aan de beurt is? Nooit zeggen, dit zou mijn hond niet doen, iedere hond kan zich bedreigd voelen binnen een situatie en denk dat de meeste eigenaars van honden wel weten dat deze honden hun terrein verdedigen. 

Per slot van rekening zijn wij voor onze honden mensen dat voor hen zorgen en voor een hond wil die beschermen.

Nu net dat beschermen kost Toby zijn vrijheid... Op dit moment.

Momenteel zijn er mensen aan het vechten om Toby zijn gerechtigheid te laten gelden, u kan doneren vanaf 5 euro op de onderstaande link.

Doe de moeite aub, teken en steun hen, want de kosten van de rechtzaken, advocaat en verblijf in het asiel lopen alle dagen op.

Teken, doneer en help Toby zijn waardig leven terug te krijgen!

http://www.worldofcrowdfunding.com/ik-ben-toby-de-duitse-herder-uit-maldegem-en-ik-wil-zo-graag-blijven-leven-ik-heb-jullie-hulp-nodig
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )