Geef Hinke de zorg waar ze recht op heeft.

Hallo allemaal,

Ik heb de petitie gestart omdat ik hopeloos ben en 

Geen stap verder kom in de zorg.

Momenteel ben ik opgenomen in Leidschendam. Bij ggz rivierduinen met een IBS.

Maandag krijg ik vervroegd ontslag... voor velen is dit positief maar voor mij niet. Ik woon namelijk in een dakloze centrum en daar kan ik niet meer terecht vanwege een suicidepoging omdat dit ook geen behandel plek is. Wel probeerd stichting binnenvest ( dakloze verblijf) actief mee te zoeken naar een zorg instelling die wel de juiste zorg kunnen bieden maar worden helaas ook continu afgewezen.

 zorg instellingen van het GGZ trekken zich terug en heb dan ook geen reguliere zorg meer.

Ik heb alle therapieën en medicatie geprobeerd voor mijn chronische medicatie en therapie resistente depressie behalve ECT en MAO Remmers. Deze zou ik graag nog proberen volgens protocol.

Maar alle hulpvragen worden afgewezen.

Nu kan ik ook niet waardig sterven door euthanasie als ik dit zou willen want daarvoor moet ik het hele depressie protocol plan hebben  doorlopen. (Met ECT en Mao renmers)

Aub. Teken voor mij..

Ik weet niet meer wat ik moet doen en het is een enorme ondraaglijke strijd om überhaupt in leven te blijven.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Hinke Baukje Bonnema toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...