Doorlichtingsplan Gentse politie is karikaturaal - halt aan grote delen van het verbeterplan

Quoted post

gemotiveerde agent van het WZT
Gast

#7 Jammer voor de gemotiveerden onder ons

2010-11-01 20:15

Eerst en vooral is mijn mening dat een burgemeester aan het hoofd van een politiekorps nooit goed is. Het is steeds politiek getint en er durft niemand meer zijn nek uitsteken.

Door het streven naar NUL overuren krijg je inderdaad de reactie; waarom u nog kandidaat stellen voor een actie op een andere wijk als u de uren terug moet recupereren? Als je gemotiveerd bent, dan heb je eigenlijk te veel werk en als je de gepresteerde uren van een actie op een andere wijk moet recupereren, dan hou je niet voldoende tijd meer over om je eigen werk af te werken. Er zullen inderdaad wel collega's zijn die ervan profiteren, maar die heb je overal. Als men dan toch wenst te besparen,dan moet men diegenen aanpakken die werkelijk de boel verzieken, dan zou er nog voldoende geld overblijven voor de collega's die het echt menen. Ten andere, ik ben ervan overtuigd dat men niet bij de politie de grote besparingen moet toepassen. Laat de professoren eens andere diensten serieus doorlichten waar er veel meer geld verloren gaat. Ik heb het op de uitgaven van de OCMW's en de werkeloosheidsuitkering en kindergeld uitbetalen waarvan de kinderen zich niet eens in België bevinden. Wij werken ten minste nog voor ons geld en dat wordt blijkbaar niet in dank afgenomen.

Reacties

L WD
Gast

#11 Re: Jammer voor de gemotiveerden onder ons

2010-11-02 08:31:11

#7: gemotiveerde agent van het WZT - Jammer voor de gemotiveerden onder ons 

 of iedereen nieuwe computers geven en de oude ter beschikking stellen van het OCMW, dit terwijl er computers te weinig zijn in sommige bureaus.

 of andere diensten moeten presteren dan die waar je officiëel voor werkt, ten koste van je eigen werk, en dan nog eens recup moeten nemen, zodat je eigen werk blijft liggen. De wijkagent loopt al hoe langer hoe minder op zijn eigen wijk.

Dit allemaal leidt naar gebrekkige motivatie, veel teleurstellingen en .. uh.. een leegloop. We zullen elders wel gerespecteerd worden.  En uh.. dit draait niet om geld verdienen, maar om respect! Respect die ieder van ons verdient, eender welke functie op de eerste lijn die hij/zij invult.  De eerste lijn, he, de basis!