Red het bos bij de Kalmthoutse Heide

Quoted post

Jakke

#1670

2011-11-27 09:08

OPGELET mensen . Ik vrees dat van Wellen ALTIJD wint . Tenzij er recent een gewestplanwijziging werd doorgevoerd om een groene zone om te zetten naar een woonuitbreidingsgebied (wug) , heeft het al sinds het onstaan van de gewestplannen reeds zodanig ingetekend geweest , en kan , bij niet uitvoering , de overheid ( provincie ? ) , juridisch verplicht worden een schadevergoeding te betalen aan van Wellen . Voorbeelden daarvan waren in de loop der jaren legio . Miljoenen kan u en mij dat kosten aan belastinggeld , zonder dat die blauwe haai uit Kapellen ook maar 1 poot moet uitsteken . En dat komt omdat men ,wij , in de jaren 70 van vorige eeuw , met uitzondering van enkele " onnozelarekes uit de groencomittees " , nauwelijks protest hebben aangetekend tegen de massale inkleuringen op die gewestplannen met lintbebouwingen en gedrochten als deze .
NU BETALEN WIJ CASH voor die nalatigheid ! DE FA van WELLEN DANKT U VOOR DIE MEDEWERKING want wir , das Volk , haben es nicht gewusst , NATUURlijk .

Reacties

een supporter

#1686 Re: bierbij een correctie

2011-11-28 14:33:40

#1670: Jakke -

Allerreerst moeten we u melden dat het gaat om VAN WELLEN-THYS.

Er zijn in het verleden veel dingen achter de schrmen veranderd en niemand deed iets. Heden ten dage gebeuren er nog steeds zaken achter de schermen en daarom heeft een groep burgers een vzw opgericht; "Laat ons een boom!". Deze mensen zijn samen met de gemeente Kalmthout aan het procederen. UNIEK....

Indien u hen wilt steunen ga dan voor uitleg naar aankondiginej bij deze petitie of naar hun FB-boookpagina welke u kunt aanklikken onderaaan de petitie.

U kunt ook rechtstreeks een gift overmaken op rekeningnummer BE62 0016 5743 5461(BIC GEBA BE BB) ten name van vzw "Laat ons een boom!"