Petitie tegen afsluiting Zuidbroek van Zevenhuizen

Quoted post


Gast

#25

2015-06-22 13:05

Om de hoeveelheid verkeer in een stad te regelen moet je zorgen dat er genoeg wegen zijn om van en naar de stad te kunnen rijden. dit maak je niet soepeler door wegen af te sluiten.
Als ik nu kijk naar de gemeente en de verkeersveiligheid rond het kristal met al die busjes met een aantal asociale bestuurders. dan heeft de gemeente zitten slapen. Hier is de gemeente jaren mee bezig terwijl we allerlei instanties hebben die veiligheid kunnen aangeven. nee we gaan eerst bouwen en daarna onderzoeken. (Dank u gemeente Apeldoorn logisch dat Gemeente Apeldoorn geld te kort komt)

Reacties


Gast

#121 Re:

2015-06-29 15:40:18

#25: -  

 Wat een idioot plan van de Gemeente Apeldoorn. Specale scholen, dagbehandeling, kleinschalig wonen, passarel enz. Zijn zo moeilijk te bereiken. De Gemeente weet niet wat ze moeten doen nou dan maar afsluiten. Terwijl er een prachtige busbaan ligt die eventueel verbreed kan worden geen moeilijke bochten bij de Anklaarseweg. Of waarom niet 1 van de andere oplossingen die zijn aangedragen. Ik dacht dat wij als burgers inspraak hadden. Dus niet! Wel smijten met geld voor allerlei sportevenementen maar voor de bewoners van Zuidbroek kan geen andere oplossing komen. Gemeente Apeldoorn doe hier wat aan!