Leefbaar Lille

Quoted post


Gast

#18 Recht op sport

2015-02-19 09:25

Als ze over heel belgie bijna al de parcours sluiten, is het logisch dat de geluidshinder toeneemt op de nog bestaande circuits. Ipv idd naar oplossingen te zoeken hebben ze een groot deel gewoon gesloten. Ik vind het idee van geluidsmuren en dergelijke heel mooi, maar geschiedenis leert ons da het sluiten veel goedkoper/makkelijker is.

Je kan toch niet zomaar een hobby/sport/job van iemand afnemen?? Als de last zo groot is, moeten ze maar zoeken naar een herlocatie. Er zijn genoeg plaatsen achter in industrieterreinen, tussen autostrades,.. Een sluiten = ergens anders een openen. (Zolder is nu een goed voorbeeld)

En wat als alles elektrisch wordt..? Er zijn geen parcours meer!!! Mogen we dan in de bos?? Te gevaarlijk? Wat dan met paarden en mtb?? Want geluid maken die dingen niet en uitstoot hebben ze niet. Maar dan zal er wel weer iets anders uit de bus komen. 

Als zelfs Stefan Everts zijn circuit niet kan redden door wat geklaag, dan vrees ik voor de toekomst van de motorcross. Dit maakt mij boos omdat we er niets tegen kunnen doen. Beetje zielig/jammer na zoveel wereldkampioenen..

10 man kan de hobby van honderden verkloten door te klagen/petities op de dwingen. De omgekeerde weg bestaat niet. Een petitie tegen petities??

Reacties


Gast

#21 Re: Recht op sport

2015-02-21 17:53:51

#18: - Recht op sport 

 kzou het zelf niet beter kunnen gezegt hebben groot gelijk !!!